Синельников, Сенцов, Девізоров та інші зірки, які зіграли весілля у 2022 році: життя триває, кохання перемагає

Сила кохання настільки потужна, що здатна перемогти будь-які життєві обставини. От і відомі українські чоловіки ще раз довели цю тезу, зігравши весілля під час війни. Любов непереможна.

Євген Синельников і Наталія Кліпа

Кохання ведучого «Орла і решки» і продюсерки Badoevteam пройшло тяжке випробування Бучею. Саме там перебували закохані під час наступу росіян у лютому, переховуючись у підвалі будинку. Частина будівлі постраждала внаслідок влучання снаряда, але в серпні пара вирішила відгуляти весілля саме в цьому знаковому для них місці.

Синельников і Кліпа зіграли весілля в напівзруйнованому будинку в Бучі

Пропозицію руки і серця Синельников також робив під ворожими обстрілами в Гостомелі, адже боявся що іншого шансу сказати про свої почуття може й не видатися. Це не перші шлюби мандрівника і напарниці Алана Бадоєва. У Жені є син від іншого шлюбу. У Наталки аж двоє дітей.

Максим Девізоров та Світлана Гордієнко

У травні закохані актори побралися. Заради розпису Максима відпустили з військової частини на Донеччині, де він служить, всього на одну добу. Голубки зустрілися в Дніпрі після 2 місяців розлуки. Звісно, хотілося, щоб була гучна вечірка в присутності батьків, родичів і друзів.

Девізоров і Гордієнко розписалися в Дніпрі, а весілля зіграють пізніше

Але поки що змогли тільки розписатися у присутності свідків і посидіти в ресторані, а гуляти весілля будуть вже після перемоги. Наречена вбралася у білу сукню, а зірка серіалу “Перші ластівки” не став знімати військову форму.

Олег Сенцов та Вероніка Вельч

Всі ми пам’ятаємо, як повертався з російського ув’язнення режисер Олег Сенцов разом з іншими бранцями кремля. Він же тоді переживав тільки з однієї причини – а раптом камера зніме його ззаду, і всі побачать штани, що розлізлися по швах просто на м’якому місці. Тканина не витримала довгого зберігання у вологих казематах.

Сенцов і Кліпа одружилися

Тоді знаменитість зустрічала лише донька, а дружини поряд не було. Виявляється, Сенцов був самотній. Тепер ситуація кардинально змінилася. Він зустрів свою долю – адвокатку Вероніку Вельч. От тільки коханням-зітханням знову завадили росіяни. Чоловік змушений був йти на війну. Та коли на початку липня Олег приїхав на 2 дні у відпустку, закохані відразу ж узаконили свої стосунки.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.