Всі колишні чоловіки Віри Брежнєвої – не лише продюсер Меладзе і мільйонер Кіперман: бурхливе минуле співачки

Подейкують, що Віра Брежнєва розлучилася з Костянтинтом Меладзе. Допоки чекаємо надходження офіційної інформації про розлучення, пригадаємо колишніх чоловіків співачки, які залишили по собі слід у її житті.

Чутки про негаразди в зірковій родині мусуються вже довгенько. Кажуть, що композитор нині перебуває в Італії, а Віра гасає теренами Європи, займаючись волонтерством. Вона відкинула від свого сценічного імені нав’язане їй прізвище і заспівала українською мовою.

Якщо вірити рунологу Денису Маклашевському, у білявки вже є інший. Причиною припинення шлюбу дехто вважає втручання колишньої Меладзе Яни Сумм, а інші твердо переконані, що в подружжя виявилися кардинально різні погляди на ситуацію в Україні.

Інші чоловіки Віри Брежнєвої

Тим часом пригадаємо минулі романи співачки. Перше кохання накотило на Віру Галушку у 18 років. Юнка з головою поринула у нові для себе почуття. Так на світ з’явилася перша донечка Соня від політика і бізнесмена Віталія Войченка. Попри це, дівчина не дочекалася пропозиції руки і серця від свого обранця. Старша донька, коли підросла, не схотіла спілкуватися з батьком і взяла прізвище вітчима Кіпермана.

З Віталієм Войченко Віра не розписувалася

Офіційно знаменитість вийшла заміж у 2006 році. Бізнесмену Михайлу Кіперману співачка подарувала доньку Сару. Це сталося за 3 роки, а ще через стільки ж цей шлюб розпався. Мільйонеру не подобалося, що дружина весь час пропадає на гастролях. До того ж він страшенно ревнував кохану, напевно, небезпідставно.

З Михайлом Кіперманом шлюб тривав 6 років

Віру можна вважати справжньою довгожителькою “ВІА Гри”. Вони з Альбіною Джанабаєвою зі зрозумілих причин пережили багато змін складу гурту. Всі підозрювали, що це не просто так.

З Костянтином Меладзе весілля відбулося в 2015 році. Дата розлучення поки що відкрита

Підтвердження надійшло лише у 2015 році, коли стало відомо про шлюб між Брежнєвою і продюсером дівочого колективу Костянтином Меладзе. Закохані хотіли побратися тайкома, але новина дуже швидко поширилася в маси. Врешті білявка могла розслабитися і спертися на міцне чоловіче плече, не дбаючи про себе і свою численну родину самотужки. Та 2022 рік з його катаклізмами все змінив.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.