Як “Мажор” Павло Прилучний після розлучення з Муценієце обирав собі нову дружину: Карпович, Мельникова, Брутян

Новина про розлучення Павла Прилучного з Агатою Муценієце приголомшила всіх шанувальників зіркової пари. Всі з нетерпінням очікували хто стане наступною обраницею "Мажора". Друге весілля актора надзвичайно здивувало публіку.

Всі сподівалися, що Павло зробить пропозицію Мирославі Карпович, але обручкою Прилучний ощасливив Зепюр Брутян. В принципі, дивуватися подібній конкуренції ні слід, адже жіноцтво завжди ходило за молодиком по п’ятах.

В арсеналі Прилучного купа розбитих сердець. Він навіть спромігся закохати в себе американську актрису Ніккі Рід, яка знімалася в “Сутінках”. Після цього крутив роман із онучкою Леоніда Каневського. З колегою по зніманню в «Закритій школі» Агатою Муценієце Павло пішов під вінець. У шлюбі народилося двоє дітлахів. Та під час карантину подружжя не витримало самоізоляції і розлучилося.

Неочікуване весілля

За два тижні по розлученні Прилучний вже обнімався з Мирославою Карпович. Всі вважали, що другою дружиною зірки стане саме “татусева донька”. Але не склалося. Ходять чутки, що голубки зустрічалися, ще коли актор перебував у статусі одруженого чоловіка. Потім вони разом їздили на відпочинок і навіть жили в одній квартирі.

Карпович втішала Прилучного після розлучення

Коли Павло знімався в картині «Збреши мені правду», його партнеркою була інша “татусева донька”. З Дариною Мельниковою Прилучному навіть довелося грати в ліжкових сценах. От шанувальники зірки й вирішили, що він завів нову пасію, хоча насправді стосунки між ними були суто робочими.

З Мельниковою Прилучний зустрічався лише на знімальному майданчику

В 2018 році Прилучний на знімальному майданчику серіалу “В клітці” познайомився з Зепюр Брутян. Ніхто не вірив, що відносини між ними тривають ще відтоді. Коли парочка поїхала на відпочинок до океану, всі подумали, що це звичайна піар-компанія. Але в травні 2022 року стало відомо, що Павло і Зепюр побралися. В мережі з’явилося документальне підтвердження з РАЦСу, а на пальцях обох акторів з’явилися обручки. При цьому тату, присвячене Агаті, 35-річний чоловік вивів.

Прилучний раптово одружився з Брутян

Мирослава побажала молодятам щастя. А вони підтвердили своє кохання серпневим вінчанням. Згодом подружжя пояснило, що у березні вони випадково перетнулися в торговому центрі, вирішили повечеряти разом. Поговорили і втямили, що хочуть бути разом. Відтоді не розставалися.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.