Андрій Шевченко з дружиною-американкою Крістен Пазік привітали сина з 16-річчям: вже переріс батька (ФОТО)

Відомий український футболіст і тренер чуттєво привітав свого сина з 16-річчям та показав милі сімейні кадри. Разом з американською дружиною Крістен Пазік знаменитості привітали хлопця

Відомий український футболіст та успішний тренер разом зі своєю дружиною-моделлю польського походження виховують сина Крістіана. Окрім 16-річного сина подружжя також виховує 3 синів – Джордана, Олександра та найменшого Райдера Габріеля. Нещодавно Крістіану Шевченку виповнилось 16 років і з цим святом його привітали зіркові батьки.

Андрій Шевченко привітав свого сина з днем народження

Андрій Шевченко привітав свого сина з його днем народження
Андрій Шевченко привітав свого сина з його днем народження

На особистій сторінці Андрія Шевченка в соціальній мережі Інстаграм у день народження Крістіана Шевченка з’явився зворушливий допис-привітання. Так, український футболіст побажав своєму синові завжди прагнути здобути те, що він любить і ніколи не опускати руки. Більш того, додав Андрій Шевченко, у цьому Крістіану завжди допомагатимуть батьки – футболіст зазначив, що вони з матір’ю його дуже люблять.

Ніколи не припиняй боротися за те, що любиш

– дав настанову своєму синові відомий український футболіст і зазначив, що він та Крістен Пазік люблять свого сина.

До опублікованого допису знаменитість додав серію фотографій зі своїм сином Крістіаном. На кадрі добре видно, як подорослішав хлопець, а у коментарях підписники та шанувальники українського футболіста зазначили, що другий син Андрія Шевченка дуже схожий на нього. Втім, чимало підписників вирішило, що Крістіан все-таки копія своєї мами Крістен Пазік.

Спільна фотографія сімейства Андрія Шевченка
Спільна фотографія сімейства Андрія Шевченка

Що відомо про Крістіана Шевченка?

Другий син відомого українського футболіста Андрія Шевченка та американської моделі польського походження Крістен Пазік зростає з інтересом до спорту, як і його зірковий батько. Так, у свої 16 років син знаменитого спортсмена захоплюється гольфом і футболом. Окрім того, Крістіан займається падл тенісом.

Падл теніс – це майже те саме, що і звичайний теніс, проте корт відрізняється від класичного меншим розміром. Також корт падл тенісу не має парних доріжок і передбачає нижчу сітку. Правила гри не відрізняються, хоча грають твердою ракеткою та не герметизованим тенісним м’ячем.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.