Лілія Подкопаєва показала рідкісні кадри дорослої доньки від колишнього чоловіка: “Наш світ змінився”

Українська гімнастка показала, як у свої 16 років виглядає її доросла донька та зізналась, що свого часу дівчинка сильно змінила її життя та сприйняття світу

Відома українська спортсменка та гімнастка чуттєво привітала свою доньку на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм та показала, як дівчина виглядає у свої 16 років. Так, на днях Кароліна Нагорна відсвяткувала свій день народження – саме з цієї нагоди Лілія Подкопаєва вирішила нагадати шанувальникам, який вигляд має її доросла дочка.

Спортсменка показала свою доньку

На особистій сторінці в Інстаграмі Лілії Подкопаєвої з’явились красиві кадри її старшої доньки Кароліни. Підписники відомої української гімнастки зазначили, що з кожним роком дівчинка стає все більше й більше схожа на свою зіркову матусю. Так, Подкопаєва показала кадри, на яких її донька позує в симпатичному білому гольфі та в джинсах кльош.

Лілія Подкопаєва похизувалась дорослою донечкою
Лілія Подкопаєва похизувалась дорослою донечкою

Фотографії, опубліковані знаменитістю, були зроблені на березі моря. На одному з кадрів побережжям пробіглась не лише Кароліна Нагорна, але і її зіркова мама. Підписники відзначили, що опублікований допис зачаровує.

Лілія Подкопаєва в описі до нової публікації зазначила, що поява на світ Кароліни змінила не лише її життя, а й життя її колишнього чоловіка. Спортсменка написала, що вони з татом дуже люблять свою дитину та бажають їй лише найкращого. У коментарях до нового допису шанувальники української фігуристки не забарились і теж засипали дівчинку побажаннями.

Кароліна Нагорна зі своєю зірковою мамою Лілією Подкопаєвою
Кароліна Нагорна зі своєю зірковою мамою Лілією Подкопаєвою

Лілія Подкопаєва та Тимофій Нагорний

Відома на весь світ спортсменка була одружена тричі. Найпершим чоловіком зірки став Тимофій Нагорний – закохані одружились 2004 та були разом до 2009 року. Свідком на весіллі стала тоді ще шанована та популярна співачка Ані Лорак. До того ж нині скандально відома артистка є кумою Подкопаєвої.

Через рік після одруження закохані вирішили всиновити хлопчика Вадима, адже лікарі поставили спортсменці страшний діагноз – безпліддя. Причиною такої хвороби, за словами лікарів, стали численні травми, які Подкопаєва отримала на змаганнях. Втім, через рік Лілія дивом завагітніла й на світ з’явилась Кароліна.

Лілія Подкопаєва та Тимофій Нагорний назвали доньку на честь її хресної мами – Кароліни (Ані Лорак). Втім, 2009 року колишні закохані розійшлись. Нагорний звинувачував ексдружину в забороні спілкуватись з дітьми, а Подкопаєва своєю чергою заявляла про застосування колишнім чоловіком сили. Пізніше Тимофій та Лілія змогли домовитись – заради добробуту своїх дітей.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.