Алла Пугачова безуспішно намагається приховати свій справжній вік: “Сухенька старенька на тлі молодиць”

Відома російська естрадна співачка нарвалась на хвилю критики за свої мовляв марні спроби здатись молодшою, ніж вона є насправді. Що публіка відповіла на нові кадри Пугачової?

Російська співачка Алла Пугачова разом зі своїми дітьми нині мешкає в Ізраїлі. Останнім часом знаменитість веде активне соціальне життя й відвідує ледве не кожен світський захід. Останнім таким став концерт популярної співачки Zivert. Після концерту виконавиця зробила фото з Примадонною та опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Алла Пугачова отримала неоднозначні коментарі від підписників

Нагадаємо, що раніше артистка показала, у якому вбранні відвідала концерт своєї колеги. Так, знаменитість вирішила повернутись до балахонів та вбралась у мішкуватий одяг чорного кольору. Примадонна довершила образ широким білим кардиганом, а на шиї знаменитості красувались масивні прикраси. Багато шанувальників вважають, що подібний стиль зірці не пасує, адже для нього вона вже занадто доросла.

Алла Пугачова вразила молодіжним мішкуватим вбранням на концерті Zivert
Алла Пугачова вразила молодіжним мішкуватим вбранням на концерті Zivert

Втім, інша частина фанатів Алли Борисівни захоплюється почуттям стилю та самооцінкою зірки. Шанувальники зазначають, що співачка виглядає набагато молодшою, ніж вона є насправді та це є її виключною перевагою. Так, і під останнім дописом російської молодої виконавиці Zivert розгорілась справжня суперечка, в ході якої публіка розділилась на два табори – ті, хто “за” юнацький образ знаменитості й ті, хто проти.

На опублікованій фотографії Алла Пугачова позує поруч із трьома юними знаменитостями, серед яких є і Zivert. Примадонна виглядає усміхненою та щасливою – її важко вирізнити серед інших дівчат, які позують на фотографії. Проте, так здалось не всім, адже чимало шанувальників зазначили, що спроба Алли Пугачової “вписатись” у круг молодих артистів, невдала.

Алла Пугачова на фотографії з Zivert
Алла Пугачова на фотографії з Zivert

У коментарях підписники російської співачки (справжнє ім’я – Юлія Ситник) висловили декілька думок. Одні зазначили, що не змогли впізнати Примадонну, адже вона має дуже добрий вигляд. Інші заявили, що приховати свій вік не вдасться ніякими методами.

  • “Алла Пугачова така красива!”;
  • “Я одразу навіть не впізнала Аллу Пугачову!…”;
  • “А де Пугачова на фотографії?”;
  • “Сухенька й старенька на тлі молодиць…”;
  • “Навіщо так згорбилась??”;

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.