Анжеліка Варум 22 роки прожила у шлюбі з Леонідом Агутіним. Кого кохала оспівувачка “Городка” в юності?

53-річна Анжеліка Варум вже 22 роки перебуває в шлюбі з музикантом Леонідом Агутіним. Про зради чоловіка ходять багато чуток, та і в житті Марії (справжнє ім'я співачки) траплялися інші романи.

Агутін безмірно вдячний дружині, що терпить його так багато років, адже могла давно розлучитися і не мотати собі нерви. Але вона цього не зробила. Їхня донька Єлизавета-Марія успадкувала батьків дар писати музику, й сама акомпанує собі на гітарі.

У другому шлюбі з Леонідом Агутіним в Анжеліки Варум народилася донька

Репутація співачки як жінки ідеальна. Ніхто навіть не підозрює, що в Анжеліки були інші чоловіки, окрім Леоніда. Насправді ж Маруся Варум має за плечима шлюб із колишнім однокласником Максимом Нікітіним.

Перший шлюб Варум

Коли вони почали зустрічатися, батьки дівчини вирішили розлучити закоханих, тому відправили її до Москви. Анжеліка тоді вже почала співати і залюбки погодилася розвивати кар’єру. Але від Максима не відмовилася. Молодик приїхав до неї зі Львова і вступив до вишу. Потім хлопця забрали служити в армію.

Анжеліка Варум з першим чоловіком Максимом Нікітіним

Коли він повернувся, зробив Варум пропозицію, і вона відповіла згодою. Після одруження Максим весь час був поруч із дружиною. Контролював постановку, декорації і світло під час концертів. Мало хто знав про його офіційний статус. Нікітіна сприймали як найманого працівника або ж охоронця. Все у їхній родині було добре, допоки Анжеліка не познайомилася з Агутіним і не закохалася у колегу.

Співаки навіть випустили диск під назвою «Службовий роман». Заради кохання обоє пожертвували попередніми стосунками. Варум пішла від Максима, а Леонід залишив балерину Марію Воробйову. І це при тому, що жіночка щойно подарувала йому донечку. У 2000 році, вже після народження спільної доньки, зірки побралися. Єлизавету-Марію батьки виховували лише 3 роки, а потім дитина переїхала в Маямі до дідуся з бабусею і більше жити до Росії не поверталася.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.