Після розлучення Яніна Соколова розгубилася, кого вибрати – Харчишина чи Хливнюка: любовний трикутник

Нещодавно телеведуча Яніна Соколова зізналася своїм підписникам, що розлучилася з чоловіком. Тепер стосунки знаменитості з Валерієм Харчишиним і Андрієм Хливнюком набули іншого змісту, тим паче що обидва чоловіки теж розпрощалися зі своїми другими половинками.

Яніна прожила разом із банкіром Володимиром Литвином 12 років. У них підростають двоє синів. Причин припинення шлюбу пара не називає, але близьке оточення вважає, що глава родини недостатньо підтримував дружину, коли в неї виявили онкологію.

З усім тим Соколова не збирається повністю розривати стосунки з колишнім благовірним. У них спільні діти, а значить, доведеться вряди-годи зустрічатися і розв’язувати питання їхнього виховання.

Хто з двох – Харчишин чи Хливнюк?

Новина про розлучення викликала у шанувальників журналістки цілий шквал емоцій. Найперше всі пригадали її давню дружбу з лідером “Другої ріки”. Вони з Харчишиним і в кліпі разом знімалися, і фільм із книжкою видали, і сумісні пресконференції давали.

У Соколової і Харчишина багате спільне минуле

У кліпі “Сьомий день” Валерій і Яніна вдавали закоханих. І це було не просто знімання, а “історія особистих переживань”. Проєкт мав на меті змінити відношення суспільства до онкохворих і їх самих до себе. Тема дуже щемка, але виконавцям вдалося додати присмаку романтики у відеоряд. У фільмі Соколової “Я, Ніна” одна з ролей дісталася Харчишину. Музикант зізнався, що після розлучення його серце не вільне. Він і справді живе з дівчиною, і це не Яніна, з якою вони давно дружать.

Розмови про Андрія Хливнюка з’явилися після публікації в мережі фото, де Яніна і лідер “Бумбоксу” сидять у кафе, міцненько притулившись один до одного, і зазирають у телефон. Романтична вечеря при свічках вимагала пояснень. І Сокола роз’яснила, що вони знімали черговий випуск програми “Рандеву”, а після запису просто пообідали разом із власником бару Кирилом Кисляковим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.