Знайшов кохання зі спроби №3: третій шлюб Андрія Доманського після Лідії Таран виявився більш плідним

Андрій Доманський має дітей від трьох жінок. З першою і третьою ведучий розписувався офіційно. Найдовше – понад 10 років – триває нинішній шлюб з Мариною. Як цій жінці вдалося втримати такого непостійного чоловіка?

За свої 48 років Андрій Доманський встиг обзавестися чималою когортою нащадків. У нього чотири донечки і син. А ще телеведучий виховує хлопчика своєї третьої дружини. На жаль, стосунки з першими двома жінками, що подарували одеситу дітей, були нетривалими. А шлюб із білявкою Мариною триває вже більш ніж 10 років.

Юлія

Цей шлюб можна назвати студентським. Вони навчалися в одному виші, хоча зблизилися вже після його закінчення. Закохані побралися, коли мешкали в Одесі. У 26 років Андрій став батьком вперше і назвав первістка Василем на честь діда. 30-річчя Доманський зустрічав уже й з донечкою Ладою.

Лідія

Кар’єра чоловіка розвивалася. Він усе частіше їздив до Києва, а дружина з дітьми залишалася вдома. Тож шлюб не витримав відстані. Тим паче, що Андрій вже захопився колегою по каналу “1+1” Лідією Таран. Домашня Юля, що гарно готувала і дбала про затишок у домі, на тлі киянки видалася йому безбарвною.

Лідія Таран з донькою Василиною

2007-го ведуча новин народила донечку Василину. Та всупереч цьому, Доманський так і не одружився з її мамою. Мотивував це тим, що Ліда не бажала спілкуватися з його старшими дітьми, та й батьків із сестрою весь час ігнорувала. Коли він за 5 років спільного життя пішов, Таран була надзвичайно спантеличена, адже їй здавалося, що в їхніх стосунках усе гаразд.

Марина

Лідія більше не вийшла заміж, а непостійний Андрій вже за рік став на весільний рушник із Мариною. Причому спочатку в пари народилася донечка Кіра, а потім уже вони оформили стосунки офіційно. Подібному рішенню передував спільний відпочинок в Іспанії.

Андрій Доманський з доньками

Лише у третьому шлюбі Андрій врешті відчув рівновагу між думками і почуттями. Звісно, попервах виникали проблеми з пасинком. Сину Марини Артему було 5 років, коли в родині з’явився вітчим. Марина познайомилася з Юлею і нормально спілкується з нею і з її дітьми. А от з Лідою і її донькою Василиною вони ніколи не бачилися. За 5 років сім’я розширилася – на світ з’явилася ще одна донечка Віра.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.