Зимовий сад та дорогий рояль: як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Українська поп-діва має розкішний триповерховий будинок в елітному котеджному селищі. Дізнайтеся, де живе Тіна Кароль в Києві і де конкретно знаходиться її дім.

Багато зірок шоу-бізнесу ведуть хоч і публічний спосіб життя, але ховають від камер свої будинки та тим більше їх розташування. Але дізнатися, в якому селі живе Тіна Кароль немає ніякої проблеми, тому що вона розповідала про це в інтерв’ю.

Де будинок у Тіни Кароль

Тіна Кароль ще у шлюбі з покійним чоловіком Євгеном Огіром обзавелася житлом в селі Зазим’я Київської області в Броварському районі. Вірніше, його їй подарував Євген, коли вони почали будувати сім’ю. Ремонт подружжя робило разом, але добудовувати все співачці довелося самій – у 2013 році Огір помер від онкологічного захворювання.

Тіна дуже страждала від втрати коханого, але прийняла рішення не продавати будинок і навпаки доробити те, про що вони мріяли вдвох і зробити з нього затишне сімейне гніздечко. Вийшло дуже стильно і заможно.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало в окупації
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Будинок Кароль триповерховий, прилегла територія у 20 соток, все обгороджено високим парканом, за яким є зона для занять спортом, для відпочинку, сад, город, також зірка вирощує рози.

Де живе Тіна Кароль
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Інтер’єр всередині будинку мінімалістичний, без зайвої розкоші, у неї є окрема гардеробна і кімната для нагород та подарунків від фан-клубу, в її особистій кімнаті великий білий рояль і ванна, у себе на кухні зірка нечасто хазяйнує.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни

Також в мережі часто питають, де живе син Тіни Кароль? Хлопчик вже давно живе не з мамою і не в Україні, він з дитинства вчиться у школі в Великобританії та знаходиться на проживанні в українській родині, яка давно емігрувала.

Як виглядає будинок Тіни Кароль під Києвом і що з ним стало під час війни
Як виглядає розкішний дім Тіни Кароль у Києві

Нагадаємо, під час війни артистка робить багато добрих справ і займається благодійністю. Нещодавно Тіна Кароль купила квартиру хлопчику з Маріуполя, який під час окупації вів щоденник. Зірку так вразила їх історія, що вона не змогла залишитися осторонь.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.