Зробили боб-каре і одразу погарнішали: Марічка Падалко, Лідія Таран, дочка Шварценеггера

Боб-каре – це одна з найбільш трендових жіночих стрижок сьогодні. Її роблять собі як зірки українського шоу-бізнесу, так і голлівудські знаменитості.

Якщо ви маєте в планах оновити собі стрижку, придивіться до такого модного варіанту як боб-каре. Вона класно виглядає як на тонкому, так і на густому волоссі, легка в догляді і укладанні. Існує багато варіацій стрижки – з чубком чи без, подовжене чи ні, боб-каре чудово акцентує витонченість обличчя завдяки подовженим пасмам, злегка підкрученими наверх.

Також виділитися з такою зачіскою можна, зробивши цікаву укладку. Різні варіанти однієї й тієї ж стрижки показуємо на прикладі українських та голлівудських зірок.

Лідія Таран

Телеведуча Лідія Таран під час своєї телекар’єри змінювала різні зачіски, але зараз носить саме стрижку боб-каре, яку навіть не намагається укладати, тому що в цьому немає потреби.

45-річна Лідія Таран зачарувала новою стрижкою і свіжим виглядом
Лідія Таран зробила стрижку боб-каре

Журналістка носить свою стрижку без укладки і показує жінкам, що виглядати гарно можна навіть без допомоги професійних стилістів. Зірка зараз знаходиться в евакуації у Франції та працює віддалено, не в студії ТСН, де красу ведучим наводять візажисти.

45-річна Лідія Таран зробила стрижку боб-каре та носить її без укладки
Лідія Таран зробила стрижку боб-каре

Марічка Падалко

Зірка 1+1 Марічка Падалко давно носить модну стрижку боб-каре з подовженим чубчиком.

Марічка Падалко зробила боб-каре
Марічка Падалко зробила боб-каре

Прихильникам найбільше подобається саме такий образ телеведучої. Він дуже зручний, не потребує особливого догляду, чудово виглядає як для виходу в світ, так і для повсякденного життя.

Марічка Падалко зробила боб-каре
Марічка Падалко зробила боб-каре

Дочка Арнольда Шварценеггера

32-річна американська письменниця Кетрін Шварценеггер, яка є дочкою відомого голлівудського актора Арнольда Шварценеггера, також вдалася до експериментів та зробила собі хвилясте боб-каре. Ця стрижка дуже омолодила жінку і прекрасно пасує до її форми обличчя і типу волосся.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.