Кондратюк показав, як молода і зелена Надя Дорофєєва починала кар’єру в 17 років: “Полетіли змагатися у США”

Відомий український продюсер "здав з потрохами" популярну співачку Надю Дорофєєву. Показав американські кадри зовсім юної артистки та зізнався, як їй вдалось здобути шалену славу

Ігор Кондратюк – відомий український продюсер та шоумен, який займався просуванням чималої кількості популярних зірок. Цього разу на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість вирішив пригадати, як свою кар’єру починала Надія Дорофєєва. Коли артистка вперше виступила, їй було всього 17 років.

Ігор Кондратюк показав фото зовсім юної співачки

Ігор Кондратюк показав, як виглядала Надя Дорофєєва до того, як стала популярною
Ігор Кондратюк показав, як виглядала Надя Дорофєєва до того, як стала популярною

Відомий продюсер вирішив пригадати минуле та розповісти про американську пригоду, учасницею якої стала, зокрема, Надя Дорофєєва. Так, Ігор Кондратюк поділився зі своїми прихильниками спогадами про те, що 2007 року група українських молодих виконавиць вирушила до Голлівуду на знімання шоу “Американський шанс”. У рамках телепроєкту співачки змагались за можливість співати в гурті Glam.

Надя Дорофєєва змагалась на американському реаліті-шоу за місце в музичному гурті
Надя Дорофєєва змагалась на американському реаліті-шоу за місце в музичному гурті

Дівчата показували свої вміння на “Американському шансі”, а в підсумках реаліті-шоу було відібрано “золотий” склад музичного гурту. До нього увійшла Надія Дорофєєва, Яна Соломко, Анастасія Кочетова, Олена Ломакіна, Ірина Журавель. Хоча, за зізнанням Ігоря Кондратюка, гурт так і не розпочав свою діяльність, це був багатообіцяючий початок. Продюсер зазначив, що зйомки були дійсно епічними. Кондратюк нагадав, що “Американський шанс” також транслювали на українському телеканалі “1+1”.

Українська співачка була зовсім юною, коли вирушила підкорювати Голлівуд
Українська співачка була зовсім юною, коли вирушила підкорювати Голлівуд

У новому дописі артист показав кадри, на яких зображено ще зовсім юну Надю Дорофєєву. Майбутня знаменитість взяла участь в зніманні телепроєкту, коли їй було всього 17 років – тоді артистка щойно завершила навчання в школі.

Михайло Кацурін приревнував Дорофєєву

На одному з опублікованих кадрів видно, як на сідниці Наді Дорофєєвої заглядається американський баскетболіст Денніс Родман. Українська співачка жартома наголосила на цьому факті, а ось її новий обранець Кацурін приревнував свою кохану. Київський ресторатор опублікував кадр в Інстаграм-історіях на особистій сторінці та обурився, чому спортсмен заглядається на його дівчину.

Михайло Кацурін приревнував свою кохану до американського баскетболіста
Михайло Кацурін приревнував свою кохану до американського баскетболіста

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.