В костюмі кольору кориці: Тіна Кароль позувала в Берліні, Маша Єфросиніна та інші у трендовому кольорі

Цього року надзвичайно трендовий колір "заграв новими барвами" в образах відомих українок. Пропонуємо ознайомитись з найкращими образами у відтінку кориці

Кожен хоче бути в тренді та носити модне вбрання. Поговоримо про найактуальніший колір цього сезону та розберемось на прикладі українських зірок, як правильно носити вбрання такого відтінку.

Українські зірки в трендових образах

Відома українська співачка відвідала Берлін у костюмі від українського бренду
Відома українська співачка відвідала Берлін у костюмі від українського бренду

Тіна Кароль вирушила до Німеччини на прем’єру серіалу “1899” від Нетфлікс. У Берліні співачка позувала у вбранні від бренду MAZINI. Костюм артистки був трендового кольору кориці, а доповнила Тіна Кароль свій наряд взуттям бежевого відтінку.

Отже, вбрання може бути в одному кольорі кориці, втім найкращий варіант у такому випадку – розбавити образ дрібними аксесуарами або ж взуттям. Для цього обирайте світліші відтінки коричневого або ж, наприклад, білий колір.

Маша Єфросініна показала, як правильно комбінувати “корицю”

Популярна українська телеведуча у новій фотосесії продемонструвала, як правильно та гармонійно вписати одяг модного кольору в образ. Так, Маша Єфросініна позувала для фотографії у штанах світлого відтінку “кориці” та у сорочці світло-лілового кольору.

Наталя Могилевська показалась у сукні симпатичного відтінку
Наталя Могилевська показалась у сукні симпатичного відтінку

Українська співачка Наталя Могилевська на фотографії продемонструвала свій образ – сукня цікавого крою та світле взуття. Сукня-сорочка вдало підкреслила переваги фігури знаменитості, а відтінок вбрання добре підкреслив золотаву шкіру зірки.

Співачка на фотосесії в сукні кольору кориці
Співачка на фотосесії в сукні кольору кориці

Відома українська співачка Настя Каменських вміє вразити своїх шанувальників несподіваними образами, втім ця сукня дійсно приголомшила кожного. Так, для фотосесії артистка обрала сукню кольору кориці, яка обтиснула її форми. Вбрання пошите з блискучої тканини, що робить образ більш вдалим.

Кому пасує колір “кориці”?

Найбільше будь-які відтінки коричневого пасують шатенкам та брюнеткам. Дівчата з таким кольором волосся зможуть зробити вдалий акцент на своїй зовнішності, якщо одягнуть вбрання відтінку “кориці”.

Втім, жінки зі світлим волоссям не позбавлені шансу продемонструвати трендовий лук. Стилісти рекомендують білявкам та дівчатам із русим волоссям одягатись в “корицю” в холодну пору року.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.