Без макіяжу та у вузьких штанях: 73-річна Алла Пугачова показала нове фото із Ізраїлю

Відома російська співачка Алла Пугачова після переїзду в Ізраїль рідко ділиться новими фото, але на річницю весілля з Максимом Галкіним вона це зробила і порадувала фанатів.

15 листопада коханню Алли Пугачової і Максима Галкіна виповнилося 21 рік. Зараз зірки не разом, тому що гуморист їздить з гастролями по всьому світу, не маючи можливості виступати вдома в росії через свою підтримку України та антивоєнну позицію, а Примадонна з дітьми переїхала в Ізраїль, тому що повністю підтримує чоловіка і не хоче поступатися режиму.

73-річна Алла Пугачова показала нове фото із Ізраїлю на річницю весілля з Галкіним
73-річна Алла Пугачова показала нове фото із Ізраїлю на річницю весілля з Галкіним

На новому фото в Instagram Алла Борисівна показала, який букет їй переслав на річницю коханий Максим та постала в дуже молодіжному образі і без макіяжу.

Співачка позувала в світлих облягаючих джинсах з рваними краями, у сорочці в клітинку з вишивкою фіолетово-бежевого кольору, зробила кучеряву зачіску-пальмочку і усміхнулася. Вона сиділа в кріслі біля столику, на якому стояла ваза з квітами від чоловіка.

73-річна Алла Пугачова показала нове фото із Ізраїлю
73-річна Алла Пугачова показала нове фото із Ізраїлю

Прихильники були здивовані тим, як можна в 73 роки так виглядати і написали багато коментарів про це, а також привітали пару з спільною датою:

  • “Найкраща, незрівняна Алла Борисівна!”;
  • “Ви просто неймовірна, видно, що кохання робить з жінками – молодієте на очах”;
  • “Багато багато років спільного щастя! Гарні люди з гарною душею! Це любов!”;
  • “Від вашої пари дуже сильна енергія справжньої сім’ї і партнерства. Дякую вам!!”;
  • “Красуня!!!”.

Нагадаємо, Максим Галкін і Алла Пугачова вперше зустрілися в 2001 році, між ними закрутилися почуття, які вони офіційно оформили в РАГСі у 2011 році, а у 2017 році закохані обвінчалися в церкві. У шлюбі у зіркового подружжя з’явилися двоє діток – двійнята Ліза і Гаррі, яких вони виховують дуже розумними і скромними не зважаючи на величезні статки та розкішне життя.

Як виглядають діти Пугачової і Галкіна
Як виглядають діти Пугачової і Галкіна

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.