Андрій Данилко у всіх на очах поцілував за столиком кафе свою “маму” Інну Білоконь: “Мої любимки”

Шанувальники впевнені, що між Андрієм Данилко та Інною Білоконь вирують не дружні пристрасті. Знаменитості продовжують піддавати олії у вогонь спільними кадрами

Андрій Данилко та Інна Білоконь – одна з найвідоміших сценічних пар в Україні. Знаменитості проводять разом чимало часу, саме тому багато шанувальників запевняють себе та інших у тому, що між артистами є щось більше, ніж проста дружба. Втім, Данилко та Білоконь скоріше мають настільки міцну дружбу, описати яку словами просто неможливо.

Артисти часто тішать прихильників новими фотографіями з гастролей та зі спільних репетицій. Цього разу Андрій Данилко опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм кумедні кадри, які точно підняли настрій кожному з підписників. На одному з кадрів знаменитості позують біля АЗС та тримають зубами стаканчики з-під кави. Найбільше смішить кумедний вираз на обличчі обох зірок.

Андрій Данилко та Інна Білоконь завжди вміли насмішити та порадувати своїх шанувальників
Андрій Данилко та Інна Білоконь завжди вміли насмішити та порадувати своїх шанувальників

Новий допис на сторінці Вєрки Сердючки з’явився з ціллю попередити прихильників про концерт у столиці Молдови Кишиневі. Окрім кумедного кадру біля заправки Андрій Данилко також поділився фотографією в кафе. На опублікованому кадрі артист ніжно цілує свою колегу Інну Білоконь в губи, а зірка, своєю чергою, виглядає дуже задоволеною. Чи варто чоловікові мами Вєрки Сердючки ревнувати її до друга?

Андрій Данилко показав, як цілує свою подругу Інну Білоконь у губи
Андрій Данилко показав, як цілує свою подругу Інну Білоконь у губи

У новому дописі також можна побачити фотографію з салону автомобіля. Схоже, на цьому транспорті артисти роз’їжджають європейськими гастролями. Андрій Данилко сидів поруч зі своєю колегою та загадково дивився у підлогу, а ось Інна Білоконь намагалась розгледіти когось, хто стояв за кадром.

На сторінці Вєрки Сердючки з'явилась серія цікавих кадрів з Данилко та Білоконь
На сторінці Вєрки Сердючки з’явилась серія цікавих кадрів з Данилко та Білоконь

У коментарях до нового допису зібралось чимало компліментів відомим артистам. Так, свою любов до “парочки” висловили Леся Нікітюк, Ольга Сумська та підписники Андрія Данилка.

  • “Любимки!”;
  • “Хочемо Вас бачити в Харкові! Обожнюємо!!!”;
  • “Дуже сильно Вас поважаю і люблю Вашу творчість”;
  • “Круто, що Ви почали вести трохи інстаграм”;
  • “Яка ж гарна ваша мама, як сестра!!! Дуже гарні люди…”;

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?