Скільки молодших сестер у Віри Брежнєвої та чим займаються нині її копії: всю славу забрала собі співачка

Дівчина зі звичайної родини Галушок спромоглася досягти небувалих висот у житті, ставши популярною співачкою. А як склалося життя сестер ексвіагрівки Віри Брежнєвої?

Родину з Кам’янського сміливо можна назвати бабиним царством, адже окрім знаменитої блондинки в ній зростали ще троє дівчат. Віра народилася другою. Раніше за неї на 5 років на світ з’явилася Галина, а ще за 3 роки сім’я поповнилася дівчатками-близнючками Настею і Вікторією. Всі дівчата вийшли схожими на матусю, але слави зазнала виключно одна з чотирьох. Жодна з сестер не залишилася жити в рідному місті на Дніпропетровщині.

Віра Брежнєва з мамою і трьома сестрами

45-річна Галина нині мешкає в Греції. Жінка нікого не допускає до свого приватного життя. Навіть профіль в соцмережах закрила. Тим паче нічого розраховувати на інтерв’ю. Тож про її життя практично нічого невідомо.

Анастасії і Вікторії Галушкам минуло 37 років. Настя вийшла заміж дуже рано і, як годиться в жіночому батальйоні народила донечку. Вона з родиною мешкає в Києві.

Невдалий шлюб Віки

Вікторія якийсь час працювала в Ольги Навроцької, відомої дизайнерки. Напевно, саме через Віру меншенька сестричка познайомилася з продюсером Олександром Цекало. Колишній одесит начебто полюбляє брюнеток, але цього разу захопився блондинкою і зробив меншій Галушці пропозицію руки і серця. Вони побралися у 2008-му, і Віка переїхала жити до москви у чималий будинок чоловіка.

Молодша сестра Віри Брежнєвої Віка з ексчоловіком Олександром Цекало

За 11 років спільного життя подружжя обзавелося двома дітьми – Олександрою і Мишком. Та коли жінка застала чоловіка на зраді, вони розлучилися. З блондинкою не заладилося, і Цекало повернувся до свого звичного амплуа – обрав собі брюнетку й одружився з художницею Дариною Ервін. А сестра 40-річної Брежнєвої, що в шлюбі з Олександром вела активне світське життя, закрилася від загалу і нічого більше не сповіщає про особисте.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.