Зіркові діти, які скоро заткнуть за пояс своїх батьків: син Білик, доньки Нікітіна і Меладзе та інші

Зіркові діти зростають швидко, перетворюючись з маленьких янголяток на творчих особистостей. Чи вдасться їм у найближчому майбутньому пересилити популярність відомих батьків?

Лія Меладзе

Маючи татуся-продюсера Костянтина Меладзе, не гріх цим скористатися й пробитися в шоубізнес. Донька композитора від першого шлюбу активно цим користається. Турботливий татусь у всьому допомагає дівчині. Лія неодноразово пробувала сили на його концертах.

Лія Меладзе робить перші кроки в співочій кар’єрі

Нині 18-річна дівчина бере участь у пісенному конкурсі “Голос країни-12”. Вона встигла вразити зіркових тренерів чуттєвим виконанням композиції “На небі”. Оскільки Святослав Вакарчук теж перебував на шоу, присутні попрохали заспівати його хіт з підопічною Дорофєєвої дуетом. Вийшло дуже гарно.

Гліб Оверчук

Син Ірини Білик від Андрія Оверчука виріс доволі неординарною людиною. Він носить довге волосся, чим нагадує шанувальникам матусі Кузьму Скрябіна, вдягається як хіпі в секонд-хенді, ігноруючи модні бренди, 5 років живе з дівчиною, але одружуватися не поспішає.

Син Ірини Білик поводиться дивно, але впевнено

Гліб має власний музичний гурт, з яким гастролює. У 23 роки молодик самотужки заробляє собі на життя. Коло його професійних інтересів доволі широке – медіадизайн, IT, малювання, звукорежисура.

Поліна Нікітіна

Доньці Юрія Нікітіна і Олі Горбачової вже минуло 17 років. Дівчинка, швидше за все, займеться співочою кар’єрою. Маючи такого батька – вдалого продюсера – гріх не прославитися. Та Поліна й сама не пасе задніх. Вона вже написала кілька пісень. Планувала видати альбом, але війна все зіпсувала.

Старша донька Юрія Нікітіна пише музику і співає

Після 24 лютого однокласники дівчини роз’їхалися по різних місцинах. Сумуючи за друзями, Поліна написала композицію Gotham. Спочатку планувалося, що мелодія буде присвячена Гелловіну, але потім наклали інший текст про місто, що перетворюється на примару після бомбардування. Розумничка Nora Polinnia навіть мультиплікаційний кліп зробила. Тож очікуємо нових цікавих робіт талановитої дівчини.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.