Як виглядає 18-річна донька Ігоря Кондратюка, яка проживає в США: ексклюзивне фото дівчинки

В останніх інтерв'ю Ігор Кондратюк часто згадував про своїх синів. Втім, мало хто пам'тає, як виглядає та де живе його єдина донька – Поліна Кондратюк

Відомий український шоумен, продюсер і телеведучий щасливо живе в шлюбі зі своєю коханою, яку зустрів на роботі. Подружжя виховало трьох дітей – двоє синів, за зізнанням самого Кондратюка, нині живуть в Україні та працюють на українську державність. Втім, про Поліну Кондратюк говорять мало. Щасливий тато не так давно показав, як тепер виглядає його єдина донька.

Ігор Кондратюк похвалився своєю донькою

Цього року дівчинці виповнилось 18 років. 2004 на світ з’явилась наймолодша дитина в сім’ї Кондратюків – Поліна. Дівчинка завжди була і залишається усміхненою та позитивно. В сім’ї науковця, витриманих і спокійних людей Поліну Кондратюк можна назвати найяскравішим промінчиком сонця.

Ігор Кондратюк зі своєю великою та дружньою сім'єю
Ігор Кондратюк зі своєю великою та дружньою сім’єю

Між Поліною та її татом панує справжня ідилія – це приклад стосунків між батьком і донькою, до яких потрібно прагнути в кожній сім’ї. Ігор Кондратюк обожнює свою єдину доньку та робить усе можливе для того, щоб вона була щасливою. З нагоди її дня народження український шоумен показав своїм підписникам, як виглядає дівчинка.

У описі до опублікованого допису знаменитість зазначив, що бажає Поліні Кондратюк завжди бути щасливою. Тато називає свою єдину доньку ніжно та вкладає у ці слова всю любов та щирість. Дівчинка для нього не просто Поліна, а “красуня-розумнюня”.

Ігор Кондратюк показав, як виглядає його вже доросла донька
Ігор Кондратюк показав, як виглядає його вже доросла донька

Де мешкає та чим займається Поліна?

Минулого року Поліна Кондратюк завершила навчання у школі з відзнакою – випускниці вручили почесну золоту медаль. Тоді Ігоря Кондратюка буквально розпирала гордість, а зі своїми підписниками він поділився цікавим колажем, на якому зображено дві золоті медалі. Першу отримала його донька того року, а друга – відзнака батька, яку він отримав 42 роки тому.

Кондратюк похвалився досягненнями своєї доньки
Кондратюк похвалився досягненнями своєї доньки

Нині єдина донька українського шоумена навчається на другому курсі американського вишу. Там дівчина здобуває диплом зі спеціальності “Інженер космічних систем”. Ігор Кондратюк зазначив, що Поліна обрала доволі незвичайну професію, втім навчається дуже добре.

Під час навчання у столичній гімназії дівчина також показувала свої здібності та спрагу до пригод. Так, наприклад, Поліна Кондратюк свого часу захищала честь Київської збірної зі стрільби з лука на чемпіонаті України.

Схожі статті

З кістлявої риби свекруха робить котлети без кісточок і без рибного запаху: всі секрети приготування смакоти

Смачні рибні котлети можна готувати не лише з дорогого філе, а й з маленької та кістлявої річкової риби. Для цього потрібно знати кілька кулінарних секретів.

Українсько-американська красуня: як виглядає єдина дружина Андрія Шевченка, яка раніше була топ-моделлю

В цьому році відомий український футболіст Андрій Шевченко буде святкувати 20-ту річницю подружнього життя. Як виглядає і чим займається дружина спортсмена – далі у матеріалі.

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.