Свекрухи знаменитостей: як виглядають мами Потапа, Віктора Павліка та Юрія Горбунова

Відомі українські чоловіки похизувались своїми мамами. Зірковим дружинам Потапа, Павліка та інших знаменитостей дуже пощастило зі свекрухами – не тільки красиві, але й чуйні родичі

Український шоубізнес – це не лише знамениті співаки, актори, гумористи та артисти, а і їхні сім’ї. Так, найвідоміші чоловіки України показали, як виглядають їхні мами. Варто зазначити, що Насті Каменській, Катерині Репяховій та Катерині Осадчій дуже пощастило зі свекрухами.

Мама Олексія Потапенка й свекруха Насті Каменських

Настя Каменських у дуже хороших стосунках зі своєю свекрухою
Настя Каменських у дуже хороших стосунках зі своєю свекрухою

Цього року матері відомого музиканта Потапа виповнилось 64 роки. У своєму віці зіркова матуся виглядає просто неймовірно, а зовнішність її невістки сильно схожа на неї. У молодості Людмила Потапенко користувалась неабиякою популярністю, адже займалась підводним плаванням. У мережі не так багато фотографій знаменитої матері, втім відомо напевно, що вона веде дуже активне життя.

За інсайдерською інформацією, Настя Каменських у дуже хороших стосунках зі своєю родичкою. Так, співачка ласкаво називає свекруху “Люсі”, а також часто проводить разом з мамою чоловіка свій вільний час.

Мама Віктора Павліка – свекруха Катерини Репяхової

Віктор Павлік зі своєю мамою Олександрою Павлік
Віктор Павлік зі своєю мамою Олександрою Павлік

Віктор Павлік народився на Тернопільщині – там нині живе його мама Олександра Павлік. В одному з інтерв’ю український співак зізнався, що його мати живе в старенькому будинку, проте відмовляється від будь-якої фінансової допомоги зі сторони свого сина. Знаменитість зізнається, що Олександра Павлік виживає на мізерну пенсію та навіть примудряється відкладати гроші своїм онукам і правнукам.

Зіркова мати особливо рада приїзду своїх онуків. Віктор Павлік розповідає, що його мати починає буквально сяяти кожного разу, коли вони з сім’єю приїжджають у маленьку хатинку на Тернопільщині.

Мама Юрії Горбунова та свекруха Катерини Осадчої

Мама Юрія Горбунова
Мама Юрія Горбунова

Відомий український шоумен і телеведучий мало говорить про особисте життя. Юрій Горбунов одружений на Катерині Осадчій – двоє творчих та відомих людей часто з’являються на публіці, а їхні шанувальники знають про них ледве не всі цікаві факти. Втім, про сімейні зв’язки вони не часто розповідають.

Мама Юрія Горбунова завжди була творчою людиною. Батько артиста був робітником-будівником. Втім, мати працювала у дитячому садку та грала на бандурі. Можна припустити, що саме вона прищепила своєму синові любов до творчості та мистецтва.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.