Схожий на Скрябіна 23-річний син Ірини Білик не хоче одружуватися й заводити дітей: “Ми самі розберемося”

Старший син Ірини Білик вже відсвяткував 23-річчя. Гліб Оверчук виріс доволі самостійним молодиком. Він уже співмешкає зі своєю коханою, але на поради зіркової мами врешті одружитися, не реагує.

З татусем Гліб не спілкується. До матері в кишеню теж не зазирає, бо привчений до самостійності. Ще з юних років почав заробляти на життя фрілансом, виконуючи різні завдання на замовлення чи то з режисури, чи то з графіки. На одному місці не стоїть, весь час шукає собі нові заняття. А ще має свій музичний колектив, з яким іноді виїжджає на гастролі.

Син Ірини Білик Гліб з коханою Алісою не дослухаються до порад зірки

Маминих порад Оверчук не дослухається ні в роботі, ні в одязі, ні в особистому житті. З Алісою Гліб зустрічається ще зі шкільної лави. Спочатку вони просто дружили, а поцілувалися вперше через 5 років під час концерту. Невдовзі після того молодята стали жити разом. Обоє мислять нестандартно і роблять відповідні вчинки.

Жодної брендованої речі в гардеробі Гліба й Аліси ви не зустрінете. Вони віддають перевагу вінтажному одягу, які відшукують на блошиних ринках. Мамі Ірі подібний секонд-хенд не до вподоби, але вона не може змусити сина відмовитися від уживаних речей. У нього така філософія.

Де відбудеться весілля Гліба й Аліси?

Те ж саме й з одруженням. Білик благає пару одружитися й завести дітей, але вони поки що не реагують на її слова. Наприклад, освічення коханій Оверчук зробив під час перебування в Японії. Щоправда, обійшлося без дорогої обручки з діамантом. Гліб відбив горлечко від пивної пляшки, гарненько відшліфував, щоб не поранитися й надів Алісі на пальчик. А щаслива наречена у відповідь подарувала юнаку відкривачку, з якою парубок тепер не розстається.

Ірина Білик мріє, щоб Гліб одружився з Алісою і подарував їй онуків

На тиск родичів зіграти весілля, Оверчук-молодший зазначає, що хоче зробити це в Криму, звідки родом Аліса, щоб усі кримські друзі дівчини могли бути присутніми на урочистостях.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.