33-річний Кирило Нагієв став актором, як батько: як виглядає зірковий спадкоємець та хто більш харизматичний

Кирило зрідка бачив тата Дмитра Нагієва в дитинстві. Та коли підріс, батько допоміг йому знайти себе в акторській професії.

Кирило народився в зірковій родині. Його татусь Дмитро Нагієв – відомий телеведучий і актор. Мама Аліса Шер зробила кар’єру на радіо в Санкт-Петербурзі. Коли Алла Селищева (справжнє ім’я жінки) застукала благовірного з Ларисою Гузєєвою, то хотіла розлучитися зі зрадником. Але відчула, що перебуває при надії, тому залишила все, як є.

Кирило в дитинстві рідко бачив татка, то досі називає його Дімою

Коли народився первісток, з батьками він жив лише перші 3 роки життя. Далі переважно перебував у бабусі з дідусем, бо мама з татом були надзвичайно зайняті на роботі. До батька хлопчик взагалі не звик. Навіть зараз називає його Дімою, хоча вони спілкуються і доволі тепло. Кирило вдячний Дмитру, що допоміг йому просунутися в кар’єрі. Алла і Дмитро офіційно прожили в шлюбі 20 років, але розсталися значно раніше, і жили окремо.

Кирило не збирався наслідувати батька, але так вийшло

Коли Нагієв був ведучим програми “Окна” на телебаченні, Кирилу частенько діставалося на горіхи від фанатів татуся. Вони весь час чіплялися до нього, і підліток дав собі слово, що ніколи не обере професію батька.

Кирило Нагієв, як і батько, знімається в кіно, веде телепрограми, працює діджеєм

Але згодом усе ж поступив у МХАТ, та за 2 роки Нагієва-молодшого відрахували, тож довелося повернутися з москви до Санкт-Петербурга і довчитися в Академії театральних мистецтв. На рахунку Кирила вже чимало ролей, а ще він, як і тато, веде шоу, щоправда, не такі скандальні: “Ревізорро” і “Свято кожен день”. Першим досвідом роботи в кіно для юнака стала невеличка роль у татовому проєкті “Обережно, Задов!” У “Татусевих дочках” він зіграв хлопця, закоханого в героїню Мирослави Карпович.

Наслідуючи дії татуся, Кирило став працювати діджеєм. Грати в театрі зірковий син вважає принизливим через невелику зарплату. А сам непогано заробляє, маючи туристичний бізнес у Карелії. Син Нагієва не поспішає одружуватися, хоча перебуває у відносинах з танцівницею Юлією Мельниковою, яка останнім часом змінила професію, захопившись графічним дизайном. Якось Дмитро Нагієв прохопився, що вже став дідом, але сам Кирило подібні подробиці особистого життя не бажає оприлюднювати.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.