Продюсер Олександр Цекало показав нову дружину після розлучення – копія Лоліти Мілявської в молодості

Олександр Цекало полюбляє змінювати дружин. Дарина Ервін у нього стала четвертою за ліком. Попередні три були українками, а ця родом із Казахстану.

Четверта дружина, якщо уважно придивитися, дуже подібна до другої. Лоліта Мілявська така ж чорнява, а замолоду теж була струнка і вища зростом. Учетверте продюсер став на весільний рушник на початку 2019 року. Про його стосунки з художницею стало відомо ще в 2018-му, та ні Олександр, ні Дарина не давали жодних коментарів журналістам із цього приводу. А потім тайкома розписалися і відлетіли у медову відпустку. На навколосвітню подорож молодята витратили більш ніж мільйон рублів.

У шлюбі з Дариною Ервін Цекало став підкаблучником

Допоки відвідували різні країни, обрали місце для прожиття. Найбільш комфортною їм видалася Америка. Ервін і раніше тут частенько бувала, бо якийсь час працювала моделлю. Нова дружина молодша за благовірного на 30 років. Вона погано знає російську, тому вдома з Цекалом спілкується переважно англійською.

Киянин стане татусем у 61 рік?

Подружжя не часто радує шанувальників світлинами зі свого життя, та іноді робляться виключення. Нещодавно Ервін похвалилася фотознімком, де чітко видно кругленький животик. Дивно, адже ще зовсім недавно він у художниці був пласким. Невже домалювала?

“Подивіться, хто тут справжній переможець!” – підписала світлину 31-річна жінка, що на 5 см вища на зріст від свого чоловіка.

Животик Дарини Ервін, дружини Олександра Цекала, помітно округлився

На що натякала молодичка, поки що незрозуміло. Невже вирішила зробити 61-річного шоумена вкотре татусем? Відомо, що в Цекало із Лолітою Мілявською є донька Єва, народжена сурогатною матір’ю. А третя дружина Вікторія Галушка (молодша сестра Віри Брежнєвої) подарувала коханому чоловіку сина і доньку. Зачекаємо, можливо, Олександр невдовзі стане батьком вчетверте.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.