Українські зірки, які пережили своїх дітей: Ада Роговцева, Катерина Кухар, Віктор Павлік та інші

Іноді трапляється так, що батьки ще сповнені сил і енергії, а в їхніх дітей виникають проблеми зі здоров'ям, несумісні з життям. Зіркові родини не виключення. Декому зі знаменитостей довелося пережити насйстрашніше – поховати власних дітей.

Ада Роговцева

Ада Роговцева намагалася відвернутися від сумних думок роботою

Попри 85-річний вік, актриса активно знімається в фільмах. Навіть знаку не подає, що на серці кровоточить незагойна рана. У 2012 році Роговцева поховала свого дорослого сина. Він важко хворів, а всі зусилля лікарів виявилися марними. За два тижні зірка мала відзначати 75-річний ювілей. Режисеру Костянтину Степанкову ще не виповнилося й 50 років. Така сумна доля.

Катерина Кухар

Катерина Кухар не може згадувати минуле без сліз

Балерина втратила ще зовсім маленьке, щойно народжене дитятко. Пологи у мініатюрної жіночки почалися передчасно, і у дівчинки-первістка не відкрилися легені. Коли Кухар згадує жах, який довелося пережити, неодмінно плаче. Добре, хоч згодом членкині журі “Танці з зірками” вдалося народити двох здоровеньких дітей – синочка Тимура і донечку Настю. Чоловік прими-балерини Олександр Стоянов згодом допоміг у придбанні для “Охматдету” апарата штучної вентиляції легенів.

Денис Берінчик

Денис Берінчик втратив одну дитину

Подібна трагедія сталася й у родині відомого боксера в 2018 році. Дружина чемпіона носила вагітність нормально, та через передчасні пологи малятко прожило всього 2 тижні. У подружжя є ще одна дитина.

Віктор Павлік

Так виглядав син Віктора Павліка, що пішов у засвіти

Шикідиму довелося проводжати в останню путь 21-річного сина. Павло пішов із життя у 2021 році через онкологію. Павліку-молодшому довелося пройти 18 курсів хімієтерапії, але саркома кісток не відступила. Він страшенно мучився і доживав останні дні у хоспісі, оскільки надії на одужання більше не залишилося.

“Цінуйте особливі моменти в житті, адже вони так швидко проходять”, – порадив Павло Павлік наостанку.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.