Хто з українських зірок брав участь у грузинських “Танцях”: Дікусар, Шоптенко, Тіна Кароль, Полякова

У Грузії надзвичайно популярне талант-шоу "Танці з зірками". Українці не залишился осторонь і приймають у ньому активну участь.

Дікусар і Шоптенко

Першопрохідцями стали двоє хореографів, які раніше терпіти один одного не могли. Але серед гірського грузинського повітря Олена і Дмитро змінили своє ставлення і закохалися. Щобільше, вони навіть побралися в Грузії. Вінчання відбулося високо в горах в православному храмі.

Шоптенко і Дікусар повінчалися в грузинських горах

Шоптенко з Дікусаром були не учасниками шоу, а ставили танці для інших. Робили це зі своєю звичною майстерністю. Вдалині від батьківщини сумували, тож із радістю повернулися назад в Україну по завершенню контракту.

Тіна Кароль

Ведучу більшості сезонів українських “Танців з зірками” було запрошено і в грузинську версію шоу. Щоправда, Тіна не танцювала ні в Україні, ні в Грузії. Кароль займалася більш звичною для себе справою – співала.

Тіна Кароль на грузинському паркеті не танцювала, а співала

На паркет у прямому ефірі білявка вийшла у супроводі Анрі Джохадзе. Вони дуетом виконали Тінину пісню “Красиво”. Від російськомовної версії відмовилися. Композиція лунала англійською і грузинською мовами. Це вже другий вихід Кароль до грузинських глядачів у рамках проєкту. Раніше зірка виконала інший хіт “Намалюю тобі зорі”.

Оля Полякова

А от хто взявся за справу серйозно, так це Полякова. Співачка вже розмірковує, що робитиме з квартирою в Батумі, яку продюсери шоу обіцяли подарувати парі переможців. До Грузії Полякова поїхала з темношкірим партнером Максом Єжовим, який після українських “Танців з зірками” працює в її колективі.

Оля Полякова вразила грузинів образом Роксолани

Вони одностайно вирішили, що житло у разі перемоги подарують багатодітній родині з України, яка втратила свої квадратні метри через бомбардування росіян. Співачка підготувалася до участі в шоу ретельно. Вона вже встигла вразити грузинське журі танцем у костюмі Роксолани під пісню Джамали “1944”.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.