Вагітна Каменських більше не приховує свій стан: співачка показала округлий живіт на фото, яке вподобав Потап

Співачка Настя Каменських підігріла чутки про власну вагітність. Артистка оприлюднила фото, на якому добре видно зміни в її фігурі. Прихильники впевнені, що Потап і Настя скоро стануть батьками.

Володарка пишних форм Настя Каменських неодноразово стикалася з чутками про власну вагітність. Домислів публіки стало більше, коли в 2019 році співачка вийшла заміж за свого колегу та продюсера Олексія Потапенка. Масла у вогонь додавало й те, що зіркове подружжя не приховувало, що мріють про маля і працюють над поповненням в родині. Проте, поки що Потапу і Насті не пощасливилось стати батьками.

Потап і Настя Каменських
Вагітна Каменських більше не приховує свій стан

Втім, прихильники зіркової пари впевнені, що скоро все зміниться, адже на цей раз Настя Каменських може дійсно бути вагітною. Підозри почалися після того, як артистка в серпні цього року вперше за час повномасштабної війни в України повернулася на Батьківщину. Настя почала активно ходити на інтерв’ю та публікувати фото в соціальних мережах і прихильники помітили зміни у її фігурі. Співачка помітно набрала у вазі, а її живіт округлився.

Тоді прихильники і почали говорити про те, що Каменських ймовірно вагітна. А нещодавно співачка опублікувала нове фото, яке викликало ще більше запитань у публіки. На фото артистка позувала в білій блузці і жилетці, яка з одного боку приховала фігуру, а з іншої – зробила Настю аж занадто широкою. Прихильники підозрюють, щоб під олягом співачка може приховувати немаленький вагітний живіт.

Вагітна Каменських більше не приховує свій стан
Вагітна Каменських більше не приховує свій стан

Нагадаємо, Потап і Настя Каменських після одруження неодноразово розповідали в інтерв’ю, що мріють стати батьками, тим більше, що вік у них вже не юний. Потап і зовсім запевняв, що хоче стати багатодітним батьком. Однак пізніше зіркове подружжя все рідше почали коментувати своє майбутнє батьківство і їх помітно дратують подібні питання на інтерв’ю. Прихильники навіть почали підозрювати, що Потап і Настя можуть мати проблеми з зачаттям. Поки що подружжя не коментують подібні здогадки своїх прихильників.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.