Стильний пучок, кучеряві хвилі та рівне боб-каре: усі зачіски Олени Зеленської на посту першої леді

З кожним виходом у світ Олена Зеленська вражає почуттям стилю все більше й більше. Які зачіски першої леді України є найбільш стильними та популярними?

Олену Зеленську давно визнано найкрасивішою першою леді України часів Незалежності. У стилі дружини президента ідеально все – від одягу та шикарних образів до зачісок та елегантного макіяжу. Пропонуємо ознайомитись із найбільш популярними зачісками Олени Зеленської та з’ясувати, як їх повторити.

Класична укладка

Найчастіше Олена Зеленська з'являється на публіці з розпущеним волоссям
Найчастіше Олена Зеленська з’являється на публіці з розпущеним волоссям

Перша леді України часто з’являється на публічних заходах із красивою укладкою. Проста та водночас елегантна зачіска завжди вдало доповнює образи дружини президента та підкреслює витончені риси її обличчя. Для того, аби повторити таку зачіску, потрібно взяти круглий гребінець, зробити проділ на бік і підкрутити волосся всередину. Не забудьте сформувати прикореневий об’єм.

Стильний пучок

Ніжна зачіска з випущеними пасмами
Ніжна зачіска з випущеними пасмами

Такий варіант зачіски є одночасно ніжним та стильним. Крім того, пучок з випущеними пасмами не виглядає занадто строго, втім ідеально підходить для відвідування публічних заходів. Аби повторити таку зачіску, зробіть бажаний проділ та зберіть низький пучок. Для того, аби прикрасити зачіску, можна обрати додаткові аксесуари. Також можна випустити декілька локонів.

Низький хвіст

Стильний образ Олени Зеленської
Стильний образ Олени Зеленської

Така проста у виконанні зачіска ні в якому разі не спрощує та не дешевить загальний образ. Навпаки – низький хвіст у правильному виконанні може додати зовнішньому вигляду, як дивно б це не звучало, м’якої суворості.

Повторити зачіску просто. Найголовніше, що потрібно зробити – це прикореневий об’єм. Для цього використайте круглий гребінець, а потім зберіть низький хвіст.

Хвилястий об’єм

Зачіска з легким пляжним ефектом
Зачіска з легким пляжним ефектом

Такі недбалі хвилі стали особливо популярними декілька років тому. Втім, жінки, які зрозуміли весь шарм цієї зачіски, користуються нею й досі. Олена Зеленська майже завжди вкладає волосся на бічний проділ. Аби повторити таку зачіску, потрібно зробити бажаний проділ та підкрутити пасма плойкою або бігуді.

Якщо у вас від природи хвилясте волосся, то після миття голови нанесіть спеціальний засіб для кучерявої шевелюри та дозвольте волоссю висохнути самостійно.

Зачесане назад волосся

Суворість у поєднанні з серйозністю
Суворість у поєднанні з серйозністю

На одному з публічних заходів перша леді України з’явилась зі стильною зачіскою – волосся було зачесане назад. Аби повторити такий образ, вам знадобиться засіб для укладання волосся, наприклад, гель. Зовсім невелику кількість продукту нанесіть на волосся та прочешіть його назад. Закріпіть по боках пасма невидимками та трішки збризніть лаком для волосся.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.