Колекції взуття Злати Огнєвіч, Тіни Кароль, Ані Лорак та інших: сотні тисяч гривень носять на ніжках зірки

Співачкам треба мати багато сценічних костюмів. Та і у звичайному житті на них усі дивляться. Тож слід виглядати відповідно. А до сукні чи пальто потрібна окрема пара взуття. З роками цього краму збирається чимало.

Злата Огнєвіч

Коли співачка відправляється на шопінг, то найчастіше зазирає у взуттєві бутіки. Все, що припаде до вподоби, дівчина купує. Коли сиділа на карантині, вирішила проінспектувати гардероб. Сама не очікувала, що назбирається стільки пар різноманітної взувачки.

Злата Огнєвіч сама здивувалася кількості пар взуття в особистому гардеробі

Злата і чоловіків найперше оцінює за взуттям. Тож претендентам на серце холостячки слід врахувати цю обставину. Переважають у колекції зірки італійські моделі, та й інші виробники присутні – наприклад, грузинські.

Тіна Кароль

Про величезну шафу з поличками для взуття у співачки шанувальники зірки дізналися, коли до неї на гостини завітала Катя Осадча разом із знімальною групою. Ведучу “Світського життя” цікавило питання, чи зустріне вона у великому будинку Кароль Дана Балана, з яким Тіні весь час приписують роман.

Черевички на високих підборах Тіна Кароль використовує лише на концертах

Молдованина вона не побачила, а от неймовірну кількість черевичків на високих підборах побачила. До речі, в побуті знаменитість ними ніколи не користується. Це лише сценічний варіант. Цілий поверх у котеджі виділений для сина Веніаміна. Тіна зізналася, що й досі зберігає речі покійного чоловіка Євгена Огіра в спеціальному куточку. Є у неї шафа з усіма концертними сукнями і одягом, який був присутній у кліпах.

Ані Лорак

Ще одна поціновувачка моди має велику гардеробну, в якій чимало місця виділено під літнє й зимове взуття. Через це, коли треба їхати в тур та збирати валізи, Ані дуже складно. Спробуй, розберися, що тобі знадобиться під час концерту.

Ані Лорак розгубилася – що брати в концертний тур

Та навіть якщо визначилася, як розшукати ту чи іншу пару?! Відкриті полички нагадують магазин. Шанувальниці зірки, побачивши подібне багатство, визначили, що це не гардеробна, а мрія кожної дівчини.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.