Ким працюють жінки найкрасивіших чоловіків України: Арестовича, Вакарчука, Мірзояна, Монатіка, Кошового

Кожен цікавиться особистим та професійним життям своїх кумирів, проте ледве не завжди їхні кохані займаються не менш цікавими заняттями. Ким працюють дружини найвідоміших чоловіків?

В українському шоубізнесі є чимало цікавих особистостей. За найвідомішими чоловіками України стежать мільйони, втім часто про їхніх коханих забувають або ж не звертають на них належної уваги. Пропонуємо детальніше вивчити, чим все-таки займають зіркові дружини.

Анастасія Арестович

Анастасія та Олексій Арестович щасливі у шлюбі та виховують двох дітей
Анастасія та Олексій Арестович щасливі у шлюбі та виховують двох дітей

Олексій Арестович – непостійна фігура в списку українських кумирів. З початку повномасштабного вторгнення його назвали “заспокійливим”, проте пізніше рейтинги впали, а чимало українців почали критикувати радника ОП. Втім, в уявленні багатьох він залишився “крашем” – як і його дружина Анастасія.

Анастасія Арестович (або ж – Грибанова) захоплюється психологією. Працює вона директором з розвитку одного зі столичних видавництв.

Євгенія Яцута

За інсайдерською інформацією, саме Яцута народила Вакарчуку первістка
За інсайдерською інформацією, саме Яцута народила Вакарчуку первістка

Святослав Вакарчук завжди ретельно приховував своє особисте життя. Особливо після розлучення з першою дружиною Лялею Фонарьовою від співака не було ні одної вісточки. Втім, особливо допитливим журналістам вдалось дізнатись, що ймовірною матір’ю первістка Святослава Вакарчука є Євгенія Яцута.

Таємна дружина українського артиста є доволі впливовою особистістю у світі кінематографа. Яцута – співвласниця компанії Radioaktivefilm, а також її директорка та виконавча продюсерка. Radioaktivefilm займається зніманням серіалів, музикальних кліпів та реклам популярних брендів.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном
Тоня Матвієнко зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном

Одна з найвідоміших пар українського шоубізнесу займається спільною справою. Мало хто не знає Тоню Матвієнко, доньку легендарної Ніни Матвієнко. Українська співачка разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном займаються музикою.

Ірина Монатік

Щасливе сімейство українського музиканта
Щасливе сімейство українського музиканта

Дружина відомого українського співака Дмитра Монатіка разом зі своїм коханим виховує дітей. Крім того, зіркова дружина допомагає своєму чоловікові будувати кар’єру. Співак неодноразово наголошував у багатьох інтерв’ю, що дуже вдячний своїй коханій Ірині Демічевій, яка пройшла з ним абсолютно всі етапи кар’єри.

Ксенія Кошова

Зіркове подружжя Кошових
Зіркове подружжя Кошових

Дружина Євгена Кошового – творча та цікава особистість. Раніше вона займалась танцями та хореографією, а тепер у неї власний бренд одягу для дітей та дорослих. Разом зі своїми товаришами Ксенія Кошова відкрила цех із пошиття вбрання, а її бізнес знаходиться на успішних початках.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.