Від кого народили Ксенія Мішина, Світлана Лобода, Алла Мазур: імена татусів зірки тримають в секреті

Зазвичай зірки радо діляться подробицями свого особистого життя, позуючи для глянцю з другими половинками і дітлахами. Та є зовсім інша категорія знаменитостей, про кохання яких ми нічого не знаємо.

Ксенія Мішина

“Холостячка” останнім часом багато знімається і з’являється на люди з сином Платоном. А от про особу батька дитини Ксенія відмовляється говорити навідріз. Відомо лише, що Мішина завагітніла під час навчання у виші й народила первістка в 22 роки. Колись актриса прохопилася, що її син не знайомий з біологічним батьком. І взагалі чоловіка позбавлено батьківських прав.

Ксенія Мішина відмовляється говорити про батька Платона

По батькові хлопчик Олександрович, але саме так звати батька Ксенії, тож, швидше за все, вона й обрала саме такий родинний варіант. З іншого боку знаменитість розповідала, що з іменем Олександр у неї багато що пов’язано в житті. Тож не виключено, що по батькові Платон носить цілком реальне.

Світлана Лобода

Коли співачка народила першу донечку Євангеліну, сповістила широкому загалу, що батьком дитини є хореограф Андрій Цар. Шанувальники зірки довго очікували на зіркове весілля мами з татом, але воно не відбулося.

Ім’я батька першої доньки Світлани Лободи відоме, другої – ні

Коли Єві минуло 7 років, мама подарувала їй сестричку Тільду. Справа батьківства була оповита цариною таємничості. Єдине, що сказала Лобода про батька дівчинки:

“Він приголомшливий чоловік і просто неймовірна людина. А про те, який він артист, знає весь світ”.

Подібного натяку виявилося достатньо, щоб широкий загал визначив батьком Тільди фронтмена рок-гурту Rammstein Тілля Ліндеманна. Німець частенько тусувався у москві, і його неодноразово бачили в компанії Лободи. Які ще потрібні докази?

Алла Мазур

Телевізійна улюблениця мільйонів українців роками підбиває підсумки тижня, що минув, на каналі “1+1”. Коли 14 років назад ведуча народила первістка, всі дивувалися, адже жінці було вже 43 роки, і вона не була заміжня.

Син Алли Мазур Артем носить таткове по батькові

Мазур залюбки викладає світлини з Артемом у мережу, розповідає про етапи дорослішання підлітка. Але ніколи не говорить про чоловіка, який причетний до появи хлопчика на світ. Єдине, про що розповіла жінка про таємничого незнайомця, що він приїжджав її зустрічати з полового будинку і що Артем має справжнє по батькові.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.