35-річна Христина Горняк після розлучення з Вовою Остапчуком знайшла собі нового кавалера: високий та з вусами

Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука після розлучення не забарилась – знайшла собі нового кавалера та показала, як він виглядає в мережі

Володимир Остапчук та Христина Горняк – зіркова пара, яка прожила у шлюбі декілька років та несподівано для всіх розлучилась. Український шоумен та його екскохана довго мовчали про своє розставання та лише підливали олію у вогонь. Втім, пізніше стало відомо офіційно – наприкінці жовтня колишнє подружжя заявило, що документи про розірвання шлюбу вже підписано.

Не минуло місяця, як на особистій сторінці Христини Горняк у соціальній мережі Інстаграм з’явилась загадкова Історія про те, що вона знайшла нового партнера. Українська нотаріуска поділилась зі своїми шанувальниками цікавими деталями новини.

Історія Христини Горняк
Історія Христини Горняк

Христина Горняк знайшла нового партнера

Сьогодні в особистому блозі ексдружини українського шоумена з’явилась новина про те, що вона після тривалої перерви знову починає займатись бальними танцями. Разом із тим Христина Горняк повідомила, що сьогодні відбулось її перше заняття з новим партнером. Хоча нічого спільного з романтикою у цій новині немає, поновлення занять танцями – важлива подія. Ледве не одразу після розлучення зі своїм колишнім чоловіком Христині Горняк вдалось впоратись з сумом та розпачем і продовжити щасливо жити.

Христина Горняк повідомила новину
Христина Горняк повідомила новину

Крім того, колишня дружина Володимира Остапчука заявила, що у класі хореографії вона завжди почуває себе сором’язливо. Попри те, що в реальному житті Христина Горняк розкута та смілива, під час занять танцями всі ці риси характеру зникають у невідомому напрямку.

Не повірите, але саме в танцювальному залі я сором’язлива, а ще й з новим партнером… Але танці – це чистий кайф. То ж пішли разом, якщо щось знімемо, я обов’язково покажу

– повідомила ексдружина Остапчука.

Новий партнер Христини Горняк
Новий партнер Христини Горняк

Наступною Історією в особистому блозі Христини Горняк стали кадри безпосередньо з танцювального класу. На фотографії колишня кохана відомого українського телеведучого виконувала танцювальний рух разом зі своїм новим партнером. Чоловік ідеально підійшов Христині Горняк за зростом, а його зовнішність виявилась доволі привабливою – чорне коротке волосся доповнили темні акуратні вуса, а добрі очі та лагідна усмішка лише більше зачарували кожного, хто його побачив.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.