З’явились рідкісні кадри з весілля 41-річного Притули з першою дружиною: ведучий з чолкою і подовженим каре

Відомий український телеведучий був одружений двічі. Нещодавно у мережі з'явились кадри з першого весілля молодого Сергія Притули – модна зачіска та симпатичний костюм

Український телеведучий та шоумен Сергій Притула двічі був одружений. Зі своєю першою дружиною Юлією Андрійчук він познайомився у рідному Тернополі. Через рік стосунків молоді вирішили повінчатися та одружитись. Хоча їхнє сімейне склалось не дуже добре, у шлюбі народився зірковий первісток 14-річний Дмитро, а до своєї першої дружини Сергій Притула ставиться з повагою.

Нещодавно у соціальній мережі Тік-Ток з’явились рідкісні кадри з весілля Притули. Користувачі соцмережі пригадали, яким був у той час український телеведучий та показали милі кадри з його минулого.

Перше весілля Сергія Притули

Сергій Притула на своєму першому весіллі
Сергій Притула на своєму першому весіллі

На опублікованих кадрах чудово видно, якими були в день весілля Сергій Притула та його колишня дружин Юлія Андрійчук. В урочистий день знамените експодружжя позувало для фотосесії у весільному вбранні. На нареченій була красива біла сукня та фата, а її волосся прикрашала симпатична квіточка. Сергій Притула носив чорний смокінг із бутоньєркою.

Український телеведучий з модною зачіскою
Український телеведучий з модною зачіскою

До слова у той час у Сергія Притули було довге волосся. Більш того, пасма зірки не просто висіли поволі, а були вкладені спеціальним способом. Акуратна чолка та зачіска “подовжене каре” дійсно були тогочасним трендом, а український телеведучий тоді виглядав дуже молодо.

Перша дружина Сергія Притули Юлія Андрійчук
Перша дружина Сергія Притули Юлія Андрійчук

Його колишня дружина на своє весілля теж зробила симпатичну зачіску. Не можна стверджувати, що Юлії Андрійчук вдалось “переплюнути” свого нареченого у стилі весільної укладки, втім кучері дівчини були обережно закручені плойкою.

Другий шлюб Сергія Притули

Перше весілля не стало для українського телеведучого останнім – у минулих стосунках вони з колишньою дружиною не змогли досягти порозуміння, а тому вирішили розійтись. Після розлучення Сергію Притулі судилось знайти своє щастя – влітку 2015 року Катерина Сопельник з Донецьку та Притула з Тернополя одружились, а через декілька років у них з’явилась перша спільна дитина. 2021 року в сім’ї Притули з’явилась ще одна дитина.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.