Чи спілкується Арсен Мірзоян з колишньою дружиною і дітьми: Тоня Матвієнко дозволяє

В Арсена Мірзояна була міцна сім'я – дружина Анна, сини Влад і Артем. Але все докорінно змінилося, коли мешканець Запоріжжя сів на потяг до Києва, щоб взяти участь у шоу "Голос країни".

Жінка без вагань відпустила чоловіка, що захоплювався музикою, в столицю. Хіба ж могла вона припустити, що Арсен більше не повернеться в родину?! Донька Ніни Матвієнко теж вирішила продемонструвати всій країні, що має голос не згірш маминого. Тоня виховувала доньку Уляну, яку народила в доволі юному віці.

Так виглядає перша дружина Арсена Мірзояна за життя з ним і зараз

Вони познайомилися на проєкті. Спочатку просто подружилися. Білявка не збиралася рушити родину Мірзояна і, як могла, обмежувала спілкування з ним. Навпаки, перед глядачами розігрувала виставу, начебто залицяється до зіркового тренера Олександра Пономарьова.

Арсен Мірзоян колись жив і відпочивав із синами

Та Арсен вирішив усе сам і подав на розлучення ще в 2013-му. Попервах голубки старалися не світитися й не виходили разом на люди. Але шила в мішку не приховаєш. Широкий загал назвав Тоню розлучницею, а Мірзояна – зрадником. Та коханих уже неможливо було зупинити. За три роки Матвієнко народила донечку Ніну, а через пів року відбулося весілля зіркової пари, де тамадою був Олег Винник.

Як примирити першу і другу дружин?

Невідомо, як пережила зраду коханого чоловіка Анна, і що сказали сини батьку, але зараз, коли час минув, і пристрасті вляглися, Арсен нормально спілкується з ексдружиною. Він залишив жінці все, що вони встигли нажити під час шлюбу, весь час допомагає синам. Сини від першого шлюбу познайомилися з сестричкою і донькою Антоніни. Одна біда – Мірзоян не може добитися, щоб Тоня і Анна могли проводити час разом із ним і дітьми.

Сини Арсена Мірзояна вже зовсім дорослі і залюбки спілкуються з сестричкою Ніною

Руда Анна виглядає не згірш столичної дружини Арсена. Вона весь час викладає на сторінці в Інстаграмі світлини з відпочинку. Складається враження, що жінка цілком вдоволена своїм життям.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.