Від дворянки до дворняжки: як змінювався стиль Оксани Марченко від Х-фактора до злиднів 2022 року

Скандально відома телеведуча раніше захоплювала тисячі українців своїми стилем та нарядами. Що змінилось за останні 10 років та чому тепер ніхто не захоплюється Марченко?

Якщо раніше на українських порталах з’являлись статті про Оксану Марченко з оспівуванням її стилю та зовнішнього вигляду, то після ганебної втечі ексзірки з України погіршилась не лише суспільна думка про неї, а й стиль ведучої. Пропонуємо розібратись, як змінювався стиль однієї з найвідоміших телеведучих країни за останні 10 років.

Як одягається Оксана Марченко

Відома українська телеведуча та скандальна зрадниця рідної країни раніше користувалася популярністю та була улюбленицею тисяч. Найбільше зірку запам’ятали за сценічними образами, в яких вона з’являлась на сцені “Х-Фактору”. Її вишукані сукні, неймовірні укладки та приголомшливі вечірні макіяжі призвели до того, що знаменитість в народі називали найбільш стильною та красивою ведучою країни. Сукні для Оксани Марченко шили на спеціальне замовлення, а над її зовнішністю працювали справжні професіонали.

Оксана Марченко на телешоу “Х-Фактор”

Проте, поза сценою стиль Оксани Марченко завжди залишався “простяцьким” та не вражав своєю вишуканістю й елегантністю. Так, наприклад, на цій фотографії видно, що телеведуча одягнена у звичайні джинси та барвисту футболку. Ні зачіска, ні макіяж не справляють особливого враження.

Стиль Оксани Марченко
Стиль Оксани Марченко

Навіть під час знімання деяких епізодів телешоу “Україна має талант” Оксана Марченко була одягнена у звичайнісінький одяг у стилі “кежуал”. Наприклад, на цій фотографії можна побачити, що телеведуча знаходиться в студії телепроєкту, проте її образ суттєво відрізняється від того, в чому вона вела шоу “Х-Фактор”. Червона футболка з круглим вирізом та джинсова сорочка створюють враження ніби зірка вийшла до магазину або ж на ранкову каву. Важко повірити в те, що вона в такому образі знімається в проєкті.

Оксана Марченко на зніманні шоу “Україна має талант”

Майже нічого не змінилось і зараз. Хіба що публіка зрозуміла, що без допомоги стилістів та дизайнерів Оксана Марченко далеко не ікона стилю. Ця фотографія зроблена відносно нещодавно. На ній колись популярна телеведуча зображена в простому светрі темно-синього кольору та бежевій куртці – без надлишку та особливого стилю.

Одна з недавніх фотографій Оксани Марченко
Одна з недавніх фотографій Оксани Марченко

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.