Старший онук Пугачової від Орбакайте і Преснякова накивав п’ятами в Америку, покинувши дружину: що то було?

Онук Пугачової Нікіта Пресняков доволі активний у соцмережах, тому прихильники зіркової сімейки уважно слідкують за всіма новинами, що з ним пов'язані. І ось вони звернули увагу, що молодик не викладає контенту вже кілька днів поспіль.

Здивування фанів викликав факт, що Альона Краснова, дружина Нікіти, все частіше з’являється на тусовках одна. Невже голубки посварилися? Адже раніше такого не було. І ось стала зрозуміла причина дивної поведінки зіркової сімейки.

Нікіту Преснякова бачили в Америці, а його дружина залишилася в москві

Преснякова-молодшого невдовзі помітили в одному з американських клубів. Виходить, він тишком-нишком вилетів за океан, а дружина залишилася у москві. США – рідна стихія для сина Крістіни Орбакайте. Він там вчився і жив деякий час. Навіть із місцевою поліцією встиг поспілкуватися. Ну, як поспілкуватися. Насправді студента кіноакадемії ледь не застрелили в Нью-Йорку.

Попри інцидент з копами, Пресняков повернувся

Нікіта отримав завдання від режисера вбратися в камуфляж, прикрити обличчя балаклавою і з іграшковим пістолетиком ввірватися в одну з квартир. Та щось пішло не так, і замість знімання росіянин опинився під дулом справжнього пістолета. Копи його ледве не застрелили, а він із переляку ніяк не міг пояснити, що відбувається насправді.

Зіркова родина зібралася разом під час весілля Нікіти Преснякова з Альоною Красновою

Шанувальники співака і актора замислились, чи поїздка до Америки у Нікіти запланована, чи він поїхав туди через сімейний розлад. Зірковий онук неодноразово пояснював, що у них з Альоною все добре, але багато хто ставить цю тезу під сумнів, зважаючи на останні події.

Родина Пугачової останнім часом все частіше змінює місце помешкання. Спочатку за кордон поїхав Максим Галкін і більше не повернувся до росії. Алла Борисівна теж влипла в скандал через публікацію в Інстаграмі, яка справила ефект бомби, то нашвидкуруч зібрала менших дітлахів і рвонула в Ізраїль. Її повернення на батьківщину під великим питанням. Ходять чутки, що разом із Нікітою виїхали його вітчим і молодша сестра.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.