Дешево і зі смаком: Катя Осадча знялася в костюмі від українського бренду за 11 тисяч гривень (ФОТО)

Відома українська телеведуча Катя Осадча в шоу "Світське життя" показувала наймодніші образи від світових дизайнерів, але зараз підтримує українське.

Катя Осадча від початку війни в Україні обернула свою професійну журналістську діяльність в корисне русло і зайнялася проектом з пошуку зниклих людей, який набрав широких масштабів і вже допоміг багатьом людям, хто втратив через російське вторгнення рідних возз’єднатися або хоча б мати розуміння, де вони і чи живі вони. Також зірка разом зі своїм чоловіком Юрієм Горбуновим публічно обговорювали ймовірність усиновлення дитини, яка втратила батьків на війні. Чоловік ведучої вважає, що це обов’язок кожного, хто має таку можливість – забезпечити щасливе майбутнє наступним поколінням, адже саме вони є майбутнім нашої країни.

Катя Осадча показала маленьких синів від Юрія Горбунова
Катя Осадча знялася в костюмі від українського бренду за 11 тисяч гривень

Катерина Осадча активно спілкується з фанатами в своєму блозі в Instagram і ділиться, що їй так само дуже важко емоційно переживати всі ці події, вона не має розуміння про тих українських знаменитостей, які мовчать і ведуть кар’єру в росії, але ще вона підтримує фанатів і заохочує всіх хто має таку можливість донатити на благодійність та підтримувати українські бренди.

В новій публікації ведуча програми “Світське життя” постала в бірюзового кольору брючному костюмі від бренда LIPA by Lipunova, який коштує 11,5 тисяч гривень.

Піджак має незвичайну застібку, яка візуально робить талію Осадчої трохи більш округлою ніж завжди, тому серед деяких користувачів Мережі вже промайнула думка про можливу четверту вагітність зірки.

Свій образ Катя доповнила білою футболкою, кедами і розпущеним підкрученим волоссям, легкий макіяж підкрелює природню красу телеведучої.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.