Два великих кохання Каті Осадчої: від депутата до телеведучого один крок і скільки Горбунов добивався коханої?

Слідкуючи за роботою ведучої Каті Осадчої, шанувальники не лише захоплюються її вишуканим вбранням і капелюшками, але й цікавляться подробицями особистого життя зірки

У зв’язку з війною програма “Світське життя” тимчасово не виходить в ефір, але телеведуча Катя Осадча не зникає надовго. То шукає зниклих людей у рамках телепроєкту, то веде шоу “Голос країни” разом із чоловіком Юрієм Горбуновим.

Струнка білявка не приховує, що шоумен – це її другий чоловік. Про першого Осадча говорити не любить, удаючи вигляд, що цього в її житті ніколи не було. Але ж плід кохання з Олегом Поліщуком реальний. Їхньому сину Іллі вже минуло 19 років.

18-річна наречена Катя Осадча виглядала дуже щасливою

Вперше на весільний рушник дівчина стала у 18 років. З бізнесменом і політиком Олегом вони побралися в звичайному рацсі, що мав усі ознаки радянського дизайну. Наречена вбралася в пишну білу сукню. Молодят вітала купа гостей.

Чоловік був на 15 років старший від новоспеченої дружини. За рік родина поповнилася нащадком. Але довго голубки разом не прожили. За 3 роки розлучилися. Катерина якраз почала вести “Світське життя”, а глава родини волів, щоб жінка сиділа вдома і варила борщі.

Вони особливо не сварилися. Прийняли рішення виважено і разом піклувалися про сина. Жодним поганим словом про депутата Осадча ніколи не прохопилася.

Друге кохання і вдвічі більше дітей

Довгий час Катерина була самотня, не звертаючи уваги на представників сильної статі і задовольняючись виключно роботою. Так коли разом з Юрієм вели “Голос. Діти”, непомітно зблизилися. Це для Осадчої було непомітно, а Горбунов уже давно упадав довкола моделі і розважав то жартами, то кавою.

Службовий роман Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим переріс у створення міцної сім’ї

Згодом службовий роман переріс у дещо більше. Катерина завагітніла. Розписалися вони в лютому і цього ж місяця на світ з’явився Іванко, а за 4 роки – Данило. Тепер подружжя мріє про дівчинку.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.