Весільні фотосесії зірок: Олена і Володимир Зеленські, Потап і Каменських, Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Для багатьох, весілля – одна з найважливіших подій в житті. В цей день молодята обов'язково роблять багато фотографій, які потім ще багато років нагадують їм про молодість і їхнє кохання.

В сьогоднішній статті ми зібрали для вас весільні фото одних із найвідоміших пар українського шоу-бізнесу.

Потап і Настя Каменських

Ця відома парочка одружилася задовго до того, як відгуляла весілля. Потап і Настя багато років приховували свій роман і навіть офіційне одруження. В травні 2019 року закохані вирішили зробити розкішне весілля і тільки тоді розкрили публіці правду про свої відносини.

 Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських
Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських

Торжество відбувалося у дуже красивому ресторані в передмісті Києва. Навколо закладу – сосновий ліс. Каменських обрала стильну приталену сукню кольору айворі і довгу білу фату. Потап був одягнений у стильний костюм світлого кольору.

 Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських
Весільні фотосесії зірок: Потап і Настя Каменських

Олена і Володимир Зеленські

 Весільні фотосесії зірок: Володимир і Олена Зеленські
Весільні фотосесії зірок: Володимир і Олена Зеленські

Володимир і Олена Зеленські вже багато років одружені і залишаються вірними своїм почуттям. Подружжя познайомились ще в шкільні роки, а почали стосунки, будучи студентами. До офіційного оформлення шлюбу закохані зустрічалися 8 років. Їхнє весілля припало на початок 2000-х років. Звісно, в той час весільні вбрання були не такі розкішні, як зараз, проте майбутній Президент і перша леді виглядали просто розкішно в той день.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

 Весільні фотосесії зірок: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко
Весільні фотосесії зірок: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян одружилися у 2017 році. Закохані вирішили не робити помпезне весілля, а запросити лише найближчих знайомих, родичів та друзів. Всього назбиралось 60 чоловік. Торжество проходило в розкішному ресторані на березі Дніпра.

Тоня обрала красиву білосніжну сукню-трансформер: сама сукня була облягаючою, але до неї прикрыплювалась пишна спідниця, яку в будь-який момент можна було зняти. Волосся наречена зібрала і прикрасила зачіску довгою білою фатою. Арсен обрав класичний чорний костюм і білу сорочку.

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.