Акторка “Дизель Шоу” Вікторія Булітко зробила трендовий чубок і показала як було до: зміна іміджу вдалася

Відома українська акторка та гумористка влаштувала експеримент зі своєю зовнішністю. Знаменитість вирішила змінити зачіску та поділилась результатами в особистому блозі

Українська гумористка та акторка Вікторія Булітко здобула популярність завдяки безперечному таланту та незмінній харизмі. Втім, багато шанувальників вподобали й незвичну зовнішність зірки – її мініатюрні та елегантні риси гармонійно поєднуються з жіночою силою та стійкістю. Крім того, акторці пасує буквально будь-яка зачіска – оновлена шевелюра також виявилась їй до лиця.

Вікторія Булітко показала свою нову зачіску

На особистій сторінці української акторки нещодавно з’явився допис з фотографією, на якій продемонстрована нова зачіска артистки. На опублікованому кадрі артистку зображено в красивому українському віночку з різнобарвними стрічками, а також в національному вбранні – вишитій сорочці. Волосся української акторки вкладене рівно, без кучерів чи хвиль.

Найбільше приваблює увагу красивий відблиск волосся Вікторії Булітко. Пасма зірки пофарбовані в темніший, ніж зазвичай, колір. Крім того, помітно, що стиліст пофарбував Булітко в техніці омбре. Також в акторки з’явився злегка скошений чуб. Варто зазначити, що до загального образу також дуже пасує макіяж, який нанесено на обличчя Вікторії Булітко. Тіні яскравого кольору вдало підкреслюють природну красу очей зірки.

Українська акторка Вікторія Булітко показала в особистому блозі оновлену зачіску в красивому віночку
Українська акторка Вікторія Булітко показала в особистому блозі оновлену зачіску в красивому віночку

Зачіска Булітко до перевтілення

Нагадаємо, що раніше волосся зірки було значно світлішим – це особливо помітно на останніх кадрах, які зняли під час концерту команди “Дизель Шоу”. На фотографіях, які артистка публікувала раніше в особистому блозі можна помітити, що паса Булітко більш яскравого рудого кольору. Крім того, в артистки значно довший чубчик – аби він не ліз в очі, стилістам довелось вкладати його спеціальним круглим гребінцем.

Такою була зачіска відомої української акторки Вікторії Булітко раніше
Такою була зачіска відомої української акторки Вікторії Булітко раніше

На цьому кадрі також дуже добре видно, що гумористка вирішила змінити імідж. Важко сказати, що такі зміни радикальні, втім волосся точно відрізняється – за кольором, укладкою та стрижкою.

На фотографії видно, що раніше волосся акторки Вікторії Булітко було помітно світлішим та більш яскравим
На фотографії видно, що раніше волосся акторки Вікторії Булітко було помітно світлішим та більш яскравим

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.