Ольга Сумська зраджувала Євгену Паперному з Борисюком: деталі любовного трикутника

Коли Ольга Сумська познайомилася з Віталієм Борисюком, обоє були одруженими. Але це не стало на заваді коханню, яке пересилило всі перепони і з'єднало серця акторів.

З Євгеном Паперним Ольга прожила 4,5 року, наживши доньку Тоню. Чоловік був на 16 років старший і мав алкогольну залежність. Тому особливого щастя в шлюбі юна Сумська не зазнала. А коли вперше побачила Віталія, то втямила, що це і є справжнє кохання.

Перший чоловік Ольги Сумської Євген Паперний

Борисюк був одружений з Жанною і довго стримувався від адюльтеру з донькою народних артистів. Сумська була для актора-початківця чимось недосяжним. Та поступово вони зближалися і врешті обоє втямили, що не можуть жити один без одного.

Якось Віталій посеред ночі подзвонив у двері квартири Паперного. Євген відчинив, а той став благати віддати йому Олю. Рогоносець ошаленів і став погрожувати всіх убити, ще й за сокиру вхопився. Отакі пристрасті кипіли.

Випробовування славою

Розлучення далося жінці дуже нелегко. Вона змушена була одного дня близько півночі схопити Тоню на руки і стрімголов бігти до Віталія, бо терпець уже урвався. Врешті обоє розквиталися зі своїми половинками, і шлях до щастя було відкрито.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк 26 років разом

Вони і справді скромно розписалися і стали жити разом, народивши донечку Ганнусю. Та як би не так! До таких популярних артистів постійно хтось залицявся. За Сумською упадали справжні мільйонери, дарували кошики з квітами і прилітали на побачення на приватних літаках. Віталій теж не був обділений жіночою увагою.

Стриматися було важко, тож кожен із подружжя час від часу стрибав у гречку. Але такого близького як Борисюк на життєвому шляху Ольги не трапилося. Тому вони все один одному вибачили і продовжили жити щасливо. Ось уже 26 років разом і навіть дочекалися двох онуків.

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.