Даша Квіткова, Міша Романова, Софія Стужук скаржаться: пластичні хірурги зробили зовсім не те, що треба

Знаменитості лягають під ніж пластичного хірурга в надії змінити зовнішність на краще. Та не завжди все виходить так, як планувалося. Іноді трапляються випадки, коли купа витрачених грошей і втручання в організм не призводять до очікуваних результатів.

Даша Квіткова

Переможниця шоу “Холостяк” зламала носик ще в 3 рочки. Це абсолютно не бентежило дівчину, допоки на неї не звернули увагу рейтери. Під шквалом масованої критики блогерка вирішила підправити цю частину тіла і звернулася за допомогою до пластичного хірурга.

Даша Квіткова невдоволена наслідками перероблювання носа

Попросила підрівняти ніздрі і прибрати ямочку, заплативши чимало грошей. Та коли операцію було зроблено, дружина Нікіти Добриніна з жахом відзначила, що зроблена вона дуже неякісно. Ніздрі так і залишилися неоднакового розміру, а ямочки спочатку не було видно, а згодом вона з’явилася знову.

Міша Романова

Жертвою недбайливого пластичного хірурга стала і ексвіагрівка, яка вирішила збільшити груди. Дівчина звернулася у клініку, пройшла всі потрібні аналізи, лягла під ніж. А вже після хірургічного втручання з’ясувала, що на момент операції була на 16 тижні вагітності.

Міша Романова збільшила груди, не знаючи, що носить під серцем дитинку

Знаменитість дійшла висновку, що в лікарні знали про її вагітність, але не сповістили їй про це, бо не хотіли втрачати чималу суму грошей. А дитинка ж могла постраждати, або міг трапитися самоаборт. На щастя, Романовій вдалося виносити і народити здорове немовля.

Софія Стужук

Популярна блогерка спочатку зробила більші груди в Туреччині, а потім взялася до рихтування обличчя вже в Україні. Оскільки в Софії понад 5 мільйонів підписників, вона наважилася зробити це в прямому ефірі, тож усі охочі могли споглядати за вправними рухами хірурга та результатом його роботи.

Софія Стужук настільки змінила зовнішній вигляд, що викликала невдоволення у підписників

Дівчина підправила носик, верхні повіки, підтягнула обриси обличчя. От тільки шанувальники Стужук були надзвичайно здивовані. Блогерка весь час розповідала людям, як важливо сприймати себе таким, який ти є, і раптом вчинила абсолютно навпаки, не прийнявши свою зовнішність, а вирішивши її змінити.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.