Олесю Жураківську, Ані Лорак, Анжеліку Варум останнім часом важко впізнати: набрали купу зайвих кілограмів

Ми звикли бачити їх молодими і гарними. Але роки неминуче накладають свій відбиток навіть на зірок. І ось вони вже зовсім не такі гарні, як були раніше. До того ж щічки становляться такими, що в екран не влазять.

Ані Лорак

Співачка завжди захоплювала прихильників своїми точеними формами і миловидним личком. Та час іде, зміни у зовнішності неминучі. І ось уже поп діва перетворюється поступово на одутлу німфу. Навіть чимала кількість косметичних процедур не допомагає приховати 44-річний вік.

Форми Ані Лорак останнім часом значно округлилися

Помітно, що у зірки значно порушився обмін речовин, а через це вона мимоволі набирає зайві кілограми, що теж не сприяють молодому вигляду. Та худнути в такому віці спеціалісти Ані Лорак не радять, адже у цьому разі тіло обвисне і стане виглядати ще гірше.

Анжеліка Варум

Заміж за Леоніда Агутіна співачка виходила доволі стрункою. Жінка довго тримала себе в руках, але проминувши 50-річний рубіж, стала на очах змінюватися. Ще гірше стало, коли пара сиділа на самоізоляції і майже нікуди не виходила. Тут уже зірка наїла щічки до невпізнанності.

Завжди струнка Анжеліка Варум останнім часом поповнішала

Звісно, оброблені фото, що викладаються в мережу, показують нам доволі привабливу знаменитість. Але якщо подивитися на знімки без фільтра, то можна ужахнутися змінам, які відбулися в організмі Варум.

Олеся Жураківська

В Інтернеті можна знайти відео, де актриса розповідає про кардинальне схуднення на 30 кг. Можливо, колись так і було. Але коли ми бачимо зірку в серіалі “Мама”, то відразу стає зрозуміло – Олеся набрала і 30 скинутих кіло, і додала ще чимало.

Олеся Жураківська набрала знову раніше скинуті 30 кг

Коли була ведучою “Зважених та щасливих”, Жураківська почала худнути разом із учасниками, займалася тренуваннями. Але все повернулося назад. Та зірка з цього приводу не особливо переживає, бо ще з підліткового віку навчилася жити в гармонії з власним тілом.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.