Син старший за мачуху: вигляд дружини 85-річного Андрія Кончаловського викличе сплеск емоцій

Здається, публіку вже не здивувати нічим – велика різниця у віці зіркових пар не є виключенням. Розповідаємо, як Юлії Висоцькій вдається виглядати такою молодою

Юлія Висоцька та Андрій Кончаловський попри велику різницю у віці все ще щасливі разом. Артисти виховують двох дітей, а їхні стосунки з кожним днем все міцніші та міцніші. Відомий російський режисер одружився з жінкою, яка молодша за нього майже на 40 років. Юлія Висоцька не просто виглядає набагато молодшою за свого пасинка – акторка народилась, коли старший син її майбутнього чоловіка пішов у другий клас.

Найстарший син Андрія Кончаловського
Найстарший син Андрія Кончаловського

Цього серпня зірка відсвяткувала 49 день народження, втім повірити в це дуже важко. Розповідаємо, як знаменитості вдається залишатись молодою не лише в душі, а й зовні.

Секрети молодості від Юлії Висоцької

Варто пригадати, що російська акторка є великою фанаткою буквально всього холодного. Зірка не може заснути в теплій кімнаті та розповідає, що завдяки сну в холодному приміщенні в місяць можна втратити до 4 кілограмів. Більш того, Юлія Висоцька систематично обливається холодною водою, а серед СПА-послуг надає перевагу кріосауні – спеціальна капсула, в якій температура максимально опускається до позначки 180°C нижче нуля.

Юлія Висоцька зі своїм чоловіком Андрієм Кончаловським
Юлія Висоцька зі своїм чоловіком Андрієм Кончаловським

Мені подобається і процес, і результат. Коли почала робити, думала лише про оздоровчий ефект. А потім, вивчивши багато матеріалів, знайшла підтвердження тому, що через внутрішнє оздоровлення ці процедури впливають і на зовнішній вигляд

– розповідає Висоцька про кріосауну.

Знаменитість зазначає, що завдяки відвідуванням кріосауни, з попередньою консультацією лікаря, їй вдалось помітно підтягнути шкіру, позбутись від набряків, а будь-які процеси, які негативно впливають на зовнішність, майже пропадають.

Секрети молодості Юлії Висоцької
Секрети молодості Юлії Висоцької

Юлія Висоцька впевнена, що на зовнішній вигляд впливає те, що кожна людина відчуває всередині. Більш того, вважає знаменитість, потрібно приділяти собі хоча б трішки часу кожного дня. Правильне харчування та регулярні заняття спорту можуть радикально змінити зовнішність, тому, на думку Висоцької, ці секрети є не менш важливими.

Відома російська акторка зазначає, що не потрібно кожного дня силувати себе та проводити важкі тренування – достатньо буде простих та легких занять спортом, ранкових розминок або ж фітнесу, щоб зберігати красу та підтягнуте тіло.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.