Співають з дитинства: як склалися долі співочих дітлахів Аліни Гросу, Ассоль, сестер Петрик

Дехто вже з раннього дитинства демонструє хист до співу. Та чи може дитяча слава стати запорукою дорослого успіху? Однім це вдається, а іншим доводиться забути про сцену назавжди.

Аліна Гросу

Дівчинці було 7 років, коли батьки перевезли її з Чернівців до Києва. Просувати хрещеницю взялася Ірина Білик. Аліна з запалом виконувала хіти “Рушничок” і “Бджілка”. А ще брала участь в “Пісні року” та “Ранковій зорі”.

Аліна Гросу продовжила співати і в дорослому віці

Коли подорослішала, Гросу не змогла зацікавити українських прихильників тін-попом, в якому виступали, тому перебралася 2010 року до москви. Вивчилася на актрису, зіграла кілька ролей у кіно. Та потім знову повернулася до співів.

Ассоль

Перша ж пісня маленької Катерини Гуменюк “Алые паруса” стала справжнім хітом. Надалі Ассоль із Донецька скільки не намагалася перевершити свій успіх, не змогла. Коли підросла, дівчина різко змінила жанр, і стала виступати в стилі R`n`B.

Ассоль не змогла повторити дитячий успіх

Катерина намагалася повернути дитячу славу, беручи участь у різноманітних талант-шоу: “Х-Фактор”, “Голос країни 6”, та до фіналу не протрималася в жодному. Не вдалося колишній Ассоль пробитися і на “Євробачення” – співачка не пройшла національний відбір.

Анастасія та Вікторія Петрик

Сестрички голосно заявили про себе в талант-шоу “Україна має талант”, коли виступили разом у другому сезоні. Старша Віка брала участь у “Дитячому Євробаченні 2008”. Настя перемогла в “Дитячому Євробаченні 2012”. На “Дитячій Новій хвилі” 2010 року сестри виступали дуетом, посівши перше місце.

Вікторія і Настя Петрик продовжують співати дуетом

У 2016-му Вікторія Петрик робила спробу потрапити на доросле “Євробачення”, але навіть до фіналу не втрапила. Сестри частенько гастролюють, виступаючи разом. Щоправда, після 2015 року їхня дискографія новими роботами не поповнювалася.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.