Донька Агутіна і син Кличка “поспілкувалися” з алігаторами: крокодилам байдуже, що це зіркові діти

Щелепи алігаторів здатні налякати будь-якого сміливця. А син Віталія Кличка безстрашно взявся доглядати за крокодилами, за що й постраждав. З донькою Леоніда Агутіна взагалі трапилась якась незрозуміла історія.

Ліза Агутіна

Навесні заголовки сайтів зарясніли повідомленнями, що з донькою Варум й Агутіна сталася справжня трагедія. Буцімто на дівчину, що перебувала у Флориді, напав крокодил. Одні писали, що Єлизавета зазнала чималих ушкоджень від щелеп зеленого монстра. Інші пішли ще далі, зазначивши, що дівчину було загризено на смерть.

Леонід Агутін запевнив, що з донькою Лізою все гаразд

Стурбовані підписники стали звертатися до Агутіна в Інстаграм-акаунт із проханням підтвердити чи спростувати подібну інфу. Музикант заспокоїв людей, мовляв, усе гаразд, дівчина в нормі і жодних слідів від укусів на її тілі не виявлено.

У Лізи Агутіної власний рок-гурт

Всього у Леоніда двоє дітей. Старшу доньку Поліну співаку народила балерина Марія Воробйова. А Ліза з’явилася на світ у шлюбі з Анжелікою Варум. З роками дівчина стає все більше схожа на свою матусю.

Ліза Агутіна все більше нагадує маму Анжеліку Варум

Нині Єлизаветі 23 роки. Вона давно мешкає у Маямі. Як і зіркові батьки, дівчина захоплюється музикою – співає і грає на гітарі. Навіть створила власний гурт Bruvvy band. Агутіна-молодша сподівається підкорити велику рок-сцену. Схоже, що зірковій донечці все вдасться. Принаймні вона вже встигла виступити на розігріві у легендарного Bon Jovi.

Єгор-Даніель Кличко

Коли старшому сину Віталія Кличка було 16 років, він перебував у парку Еверглейдс, що неподалік Маямі. Єгор-Даніель навідався туди не як екскурсант. Навчаючись у Штатах, підліток був волонтером і доглядав за алігаторами.

Рептилія зреагувала на руку годувальника і хапнула хлопця. Зірковий нащадок виклав у мережу світлину з раною, зробивши висновок, що голодного крокодила слід, в першу чергу, нагодувати. Сину київського мера довелося навіть накладати шви.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.