Зіркові тату: що зображено на тілах Олександра Педана, дружини Тігіпка, Сергія Бабкіна, Надії Мейхер

Деякі зірки полюбляють залишати на тілі позначки на пам'ять. Побачити їх можна у різних, навіть найнесподіваніших місцях. Іноді татуювання завдають хазяїнам купу проблеми.

Олександр Педан

Чи не найбільш татуйований зірковий українець розповів, яка проблема у нього виникла з малюнками на тілі. Виявляється, в Олександра присутнє Z-татуювання. Його він зробив кілька років тому на честь фестивалю Z-Games. Хто б міг подумати, що у 2022 році буква латинського алфавіту набуде значення фашистської свастики?!

Z-татуювання змусило похвилюватися Олександра Педана

39-річний ведучий вирішив позбутися подібної картинки, що розташована з внутрішнього боку передпліччя. Адже якщо влітку роздягнеться на пляжі, його відразу ж сприймуть за людину, що підтримує рашизм.

Алла Зіневич

Попри необхідність довгий час приховувати роман із 62-річним Сергієм Тігіпком, його третя дружина Алла Зіневич кохає батька своїх трьох синів.

На честь Тігіпка Алла Зіневич оновлювала тату двічі

На пам’ять про ці стосунки у 38-річної жінки зроблено татуювання на кисті лівої руки. Картинку жінка поновлювала двічі, згодом додавши ще й троянду до загальної композиції.

Сергій Бабкін

Після 24 лютого Сергій Бабкін із дружиною Сніжаною та трьома дітьми виїхали до Німеччини. Звісно, музикант сумував за батьківщиною. Тепер повернувся, щоб дати в Україні благодійні концерти – один у Львові і два в Києві.

На правиці Сергія Бабкіна з’явилося патріотичне тату

Це вже 47 сольників, що дав артист на підтримку своєї країни в Європі й Америці. Співак похвалився патріотичним татуюванням ДВМЗУ на правиці, що розшифровується як “Доброго вечора, ми з України”.

Надія Мейхер

Співачка полюбляє настільки відкриті сукні, що іноді можна без проблем роздивитися фантазійний малюнок на стегні. Та 40-річна жінка не соромиться вряди-годи й повністю демонструвати картинку на тілі.

Праве стегно Надії Мейхер прикрашене чудернацьким візерунком

Шість років поспіль зірка займається дизайном одягу під брендом Meiher by Meiher, тож частенько демонструє власні моделі разом із татуюванням.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.