Слава Дьомін показав, як виглядав до того, як облисів: в очі падає густий чуб, а в схрещених руках — свічки

Українці запам'ятали відомого ведучого та журналіста за поголеною наголо головою. Втім, раніше знаменитість мав красиву шевелюра, а чуб був настільки довгим, що падав йому в очі

Відомий український телеведучий Слава Дьомін сьогодні надає перевагу мінімалістичній зачісці. Відсутність волосся на голові безперечно пасує знаменитості, а в тандемі з бородою робить його образ дуже стильним. Проте, зірка не завжди голився наголо.

На особистій сторінці Слави Дьоміна в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія, на якій він показав, як виглядав до того, як вирішив кардинально змінити імідж. На опублікованому кадрі знаменитий ведучий зображений у популярній на ті часи білій сорочці, зі свічками в руках та з чубчиком.

Слава Дьомін показав, як виглядає з волоссям

В особистому блозі український телеведучий вирішив пограти зі своїми підписниками в гру “Було/не було” та запропонував шанувальникам запитати в нього щось дійсно цікаве. Комусь з підписників вдалось “зловити” телеведучого – шанувальник запитав, чи було колись в знаменитості на голові волосся.

Виявилось, що раніше Слава Дьомін і дійсно носив довгу шевелюру. Ведучий опублікував фотографію себе молодого, на якій чудово видно, що раніше його чубчик навіть намагався залізти в очі – волосся було такої довжини, що пасма трішки звисали на чоло.

Український телеведучий Слава Дьомін показав фотографію себе молодого, на якій він з волоссям
Український телеведучий Слава Дьомін показав фотографію себе молодого, на якій він з волоссям

Нагадаємо, що зараз знаменитість кардинально змінив свій імідж. На голові телеведучого немає ні однієї волосинки, а ось на обличчі росте красива та рівна борода. Якщо порівнювати його фотографії з молодості з нинішніми кадрами, то Славу Дьоміна буде дуже важко впізнати. Варто також зазначити, що нова зачіска знаменитості дуже пасує – він виглядає трендовим та стильним, а риси його обличчя не перекривають пасма.

Більш того, нова зачіска безперечно візуально омолоджує телеведучого та робить його більш привабливим. Коли в минулому він не мав ніякої стрижки, а його волосся просто спадало на обличчя, це виглядало менш ефектно, ніж поєднання бороди та виголеної голови.

Так виглядає український телеведучий Слава Дьомін зараз – з відсутністю волосся на голові та його присутністю на обличчі
Так виглядає український телеведучий Слава Дьомін зараз – з відсутністю волосся на голові та його присутністю на обличчі

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.