Як виглядають зірки після двох днів без душу та світла: Надя Дорофєєва, Катерина Осадча, Ольга Сумська

В умовах повного блекауту, без електроенергії, води, зв'язку та тепла змушені пристосовуватись не тільки прості українці. Знаменитості також в цьому списку.

Війна в Україні продовжується вже дев’ять місяців, в останній час росіяни намагаються пошкодити критичну інфраструктуру українців, щоб взимку залишити нас всіх без звичних засобів існування – мобільного зв’язку, інтернету, світла, газу, тепла, води. Не зважаючи на повний блекаут, наші люди не здаються, а зірки українського шоу-бізнесу намагаються підняти настрій прихильників своїми постами в Інстаграм-блогах. На цей раз знаменитості показали, як виглядають після двох днів без душу та світла.

Як підготуватись до повного блекауту
Як виглядають зірки після блекауту

Надя Дорофєєва

Колишня дружина відомого співака і телеведучого Володимира Дантеса зробила жартівливий пост на тему блекауту.

Муд українців, коли: 2 дні не мились, 56 годин без світла, Інтернет не ловить

, – написала Надя.

При цьому Дорофєєва позує в гарному вигляді, з прекрасною зачіскою і макіяжем, а також широкою посмішкою.

Катерина Осадча

На днях телеведуча Катя Осадча показала, як буквально навпомацки збиралася на роботу, але виглядає вона приголомшливо для таких умов, коли вона звикла, що над її стилем і макіяжем трудяться стилісти:

Сухий шампунь, вода з пляшки, акумулятори і повербанки. Сьогодні збиралась на роботу навпомацки, але нічого, аби скоріше перемога!

– підтримала українців зірка.

Ольга Сумська

Актриса театру і кіно Ольга Сумська під час блекауту не розгубилася і знайшла спосіб приготувати смачненьке навіть в умовах відсутності електроенергії. У своєму блозі знаменитість виставила відео, як вони з чоловіком Віталієм Борисюком в під’їзді на газовій горілці готують суп зі шпинатом і фрикадельками.

Сумська постала в кадрі у спортивному костюмі, без макіяжу і з волоссям в хвості:

Ми поки без світла і без води… Що у вас, пишіть? Хто чим запасається на зиму? Не хочеться панікувати, але слушні поради я б почитала і взяла до уваги!

– звернулася Сумська до фанатів.

Популярне

Схожі статті

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.