В Мережу злили правдиве фото Віри Брежнєвої без макіяжу та фотошопу: розлучення з Меладзе не пішло на користь

Віра Брежнєва довгі роки носила статус однієї з найкрасивіших співачок шоу-бізнесу. Однак, як відомо, краса не вічна. Як виглядає Віра зараз без макіяжу та фотошопу, дивіться далі в матеріалі.

Віра Брежнєва почала свій творчий шлях з участі в дуже популярному гурті “Віа Гра”. Тоді юна Віра Галушка з бідної сім’ї прийшла на кастинг то Костянтина Меладзе і підкорила його не співом, а харизмою і красою. Брежнєву досі називають однією з найефективніших учасниць “Віа Гри”, хоча вона давно вже там не співає.

Віра Брежнєва в складі гурту Віа Гра

Зараз 40-річна Брежнєва являється сольною співачкою і варто додати, що вона має розкішний вигляд. У свої 40 років артистка може похвалитися стрункою фігурою і відсутністю зморшок. Втім, не варто забувати, що всі фото, які зірка публікує в соціальних мережах попередньо оброблені за допомогою фотошопу. А от як Брежнєва виглядає без макіяжу та фотошопу, мало хто знає.

Втім, нещодавно в Мережі з’явилося правдиве фото співачки. На фото помітно, що шкіра обличчя співачки вже піддалась віковим змінам. У Віри є перші зморшки, шкіра вже не така пружна, а під очима в неї мішки. Крім того, на знімку видно, що волосся Віри сиве при корені. Більш того, волосся без укладки виглядає сухим і тьмяним.

В Мережу злили правдиве фото Віри Брежнєвої без макіяжу та фотошопу
В Мережу злили правдиве фото Віри Брежнєвої без макіяжу та фотошопу

Нагадаємо, останні декілька місяців в Мережі говорять, що Віра Брежнєва розлучилася зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе. Такі чутки з’явилися не з проста. Справа в тому, що після початку повномасштабної війни в Україні, Віра виїхала з росії та почала активно волонтерити і допомагати українцям. А ось її чоловік Костянтин, хоч і підтримав Україну, останнім часом мовчить, а його місцезнаходження невідоме. При цьому Брежнєва, яка активно веде блог в Інстаграм останні півроку навіть не згадує про свого чоловіка і тим більше не публікує спільні фото. Зрозуміло, що зараз пара живе окремо, однак, чи розлучились Брежнєва і Меладзе офіційно поки що невідомо.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.