Адель у сукні від кутюр за 150 тисяч похизувалась результатами схуднення: талію можна обхватити одною рукою

Відома британська співачка показала результати екстремального схуднення в дороговартісній сукні від кутюр. Як зірці вдалось привести свою фігуру в порядок так швидко?

Відома співачка з Великобританії Адель Адкінс підкорила серця, без перебільшення, мільйонів прихильників. Артистка має неземний голос, чарівну харизму та круті пісні. Раніше артистка дивувала шанувальників своєю творчістю, а тепер – особистим життям. Особливо всіх здивувало та зацікавило перевтілення Адель. Як артистці вдалось так схуднути та як вона виглядає тепер?

Фігура Адель 2022

Нещодавно відома британська співачка виступила в Лас-Вегасі з помпезним концертом. На заході Адель з’явилась у вишуканій сукні від кутюр. 34-річна зірка стала моделлю для нової моделі сукні від Schiaparelli. Наряд для виступу в американському місті було зроблено на спеціальне замовлення, а стиліст співачки зізнався, що на наступних концертах Адель з’явиться також в унікальних сукнях від Versace, Louis Vuitton, а також інших світових кутюр’є.

Фігура Адель на недавньому виступі в Лос-Анджелесі
Фігура Адель на недавньому виступі в Лос-Анджелесі

Сукня ідеально підкреслила форми Адель і привернула увагу кожного на результати її схуднення. Британська співачка зуміла здивувати силою волі та неймовірними стараннями, які доклала до того, аби виглядати буквально богинею.

Оскільки сукня, в якій виступала співачка, була пошита на спеціальне замовлення, на офіційному сайті вона не продається. Втім, інші наряди від Schiaparelli неможливо купити менше ніж за 4000 тисячі євро. У переводі на гривні сукні від кутюр у середньому коштує 150 тисяч.

Середня вартість суконь від Schiaparelli
Середня вартість суконь від Schiaparelli

Як Адель вдалось схуднути?

Після розставання зі своїм колишнім чоловіком Адель Адкінс вирішила серйозно змінити своє життя. Британська співачка схудла на понад 40 кілограмів. Артистка не стала приховувати таємниці свого схуднення та детально розповіла про дієту, яка допомогла їй довести своє тіло до ладу. За допомогою сиртфуд-дієти Адель скинула вагу.

Адель до та після схуднення
Адель до та після схуднення

Вперше про таку дієту заговорили британські експерти Гоггінс і Маттен. Основа суть дієти полягає в тому, аби вживати їжу, яка активізує вироблення сиртуїнів в організмі. Сиртуїни – це білки, які допомагають клітинам захищатись від запальних процесів, а також прискорюють метаболізм, що й призводить до швидкого схуднення.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!