Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової: Суперблондинка вдало вийшла заміж та одразу народила

Відома українська співачка Оля Полякова на світські заходи з офіційним чоловіком не виходить, але він у неї є. В нашій статті читайте про нього та дивіться, як він виглядає.

Оля Полякова – головна блондинка української естради. Її популярності позаздрять багато молодих артистів, але її шлях до слави був довгим. Щаслива випадковість познайомила її з бізнесменом Вадимом Буряковським, який на той момент був дуже успішним і багатим та влаштовував вечірку на свій день народження, замовивши розважати гостей співачку. Нею виявилася Оля Полякова, яка зразу сподобалася імениннику, тому він часу не став тягнути і знайшов номер красуні та вже скоро їй подзвонив.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

В той час у Вадима була інша дружина, але дітей в сім’ї не було, а почуття до Полякової він не зміг стримати. Сама співачка в інтерв’ю зізнавалася, що спочатку стала коханкою свого чоловіка і знала про це, але він довго не розтягував цю драму та любовний трикутник і розірвав його, обравши Олю.

Між ними суттєва різниця у віці, але вона не заважає їм бути щасливими один з одним і берегти сім’ю, яку вони створили. В рік весілля у пари народилася старша дочка Марія. Весілля було як у казці – коханий зробив для Полякової все як вона хотіла, оскільки мав таку фінансову можливість. Він же фінансував її творчість в самому початку, коли Оля ще не здобула популярність і тільки намагалася пробитися на сцену.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Поступово через деякі причини бізнес Вадима просів і він покинув список мільйонерів. На той момент Полякова вже була відомою і стала головною годувальницею в родині.

Знаменитість розповідала, що у відносинах у них були дуже бурхливі періоди, а також були думки про розлучення, але як тільки до цього доходить і встає питання поділу майна, Вадим без сумнівів каже, що все залишить Олі, після чого вона остигає і розуміє, який у неї чудовий чоловік і як вона його кохає та цінує.

Також у пари є молодша дочка Аліса. Зараз дівчата вчаться у Великобританії – Маша у музичному вузі, а Аліса у школі-інтернаті.

Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової
Як виглядає старий і багатий чоловік Олі Полякової

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.